Başkan Hüseyin Sözlu, Mansurlu Yayla Şenligine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Hüseyin Sözlu, Mansurlu Yayla Şenligine Katıldı

Başkan Hüseyin Sözlu, Mansurlu Yayla Şenligine Katıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, Feke'nin Mansurlu Yaylası'nda (İnderesi Köyü) düzenlenen şenliğe katıldı.

05.08.2014 17:53  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Eski Milletvekili ve MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleriyle, Mansurlu'dan ve çevre köylerden halkın katıldığı festivalde konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, 1 hafta sonra gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminde, ülke birliği ve bütünlüğünün korunması açısından önemli bir karar verileceğini belirtti.

"Bugün Ortadoğu'da ve İslam dünyasında, hatta Batı'da büyük saygınlığı olan bir değerli bilim adamı, bir değerli diplomat Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, milletinin fıtratına uygun, gerçek samimi bir Müslüman, samimi bir dindar, samimi cumhuriyetçi, samimi Atatürkçü, velhasıl bizden bir adam. Ekmeleddin İhsanoğlu, inşallah sizlerin desteğiyle, ülkemizin maruz kaldığı tehlikeleri bertaraf etmek, aile saadetimizi pekiştirmek noktasında milletimizin nefes aldığı bir mekanı Çankaya'da yine milletimizin lehine dönüştürecektir. İnşallah Türkiye, siz değerli hemşehrilerimizin 10 Ağustos'ta yapacağı sağduyulu seçimle, doğru kişiyi Çankaya'ya oturtacaktır" dedi.

YAYLALARA ALTYAPI HİZMETİ VERECEĞİZ

Feke'ye ve köylerine hizmet noktasında en ufak tereddütü olmadığını kaydeden Hüseyin Sözlü, "Önce Cenab-ı Allah'ın nasibi, sonra da sizlerin teveccühü ile mübarek bir görev üstlendim. Görevimiz Adanalılara, Fekelilere, siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek, yaylalarımıza hak ettiği hizmeti getirmek. Biz memleket çocuğuyuz, sizlerden birisiyiz. Sizlere layık olmaktan başka bir gayretin içinde kesinlikle değiliz. Samimi, tek amacı milletine hizmet etme noktasında çaba içinde bulunan değerli bir kadroyla bugün buradayız. Elbette seçildikten sonra sizlerle yakın münasebeti muhafaza etmek durumundayız. Beklentilerinizi, taleplerinizi hukuk çerçevesinde, gücümüz çerçevesinde, şevkle, imanla yerine getirmek durumundayız. Yaylanın kaplaması olmayan bir yolu var ve vatandaşın muzdarip olduğu bir yol. Karayolları yapmıyorsa, biz de orayı görürüz Allah'ın izniyle. Mazeretlerin arkasına hiç bir zaman sığınmadım ve ümitsizlik veren bir duruşum olmadı. Zaten kötü gidişi düzeltmek ve hemşehrilerimize yapılmayan hizmetleri hayata geçirmek için yola çıkmadık mı? Sizin derdiniz, ızdırabınız bizim ızdırabımızdır. İnşallah yaylalarımızın altyapısını güçlendireceğiz. Vatan coğrafyamızın bekçileri olan siz değerli hemşehrilerimizin refah toplumun bir parçası olması için, kalkınma projeleriyle ilgili desteğimizi vereceğiz. İnşallah 10 Ağustos'ta sandığa gittiğinizde gücümüzü bir kez daha artıracaksınız, hizmet için belki de bize yeni bir yol açacaksınız" diye konuştu.

HİZMET EDERKEN, SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMAYACAĞIZ

Hak, hukuk, adalet ve demokrasinin, Türk Milleti için dönülmez yol olduğunu açıklayan Başkan Sözlü, şöyle devam etti: "Burada Ahmet Sel, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın vekilidir. Size her türlü hizmeti yerine getirmeye yetkili bir kardeşimizdir. Hak, hukuk, adalet değimiz yerde, Tufanbeyli'de, Aladağ'da, diğer ilçelerde, başka siyasi partilerden olan belediye başkanlarına da aynı desteği veriyoruz. Nihayetinde biz orada yaşayan hemşehrilerimizi kendimiz için öncelikli muhatap sayarız. Seçilen arkadaşlarımıza çelme takarak siyasi geleceğimizi hazırlamayız. Biz onlara da hizmet ederiz, onlara da destek veririz. Nihayetinde hizmetimiz sizedir. Biz siyasi rekabet ederken hızlı koşarız, kalleşlik bizim kitabımızda yazmaz. Bu festivalin, Feke'nin bu güzel yaylalarının Adana'da fark edilmesi konusundaki misyonunu yerine getirmesini canı gönülden diliyorum."

Konuşmaların ardından sanatçılar sahneye çıktı ve birbirinden güzel parçalarını yayla halkı için söyledi., aşıklar atıştı. Şenlikte havai fişek gösterisi de gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Hüseyin Sözlu, Mansurlu Yayla Şenligine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ADANALI: Başkanı ne zaman seçimden önce verdiği vaadleri gerçekleştirirken göreceğiz merak ediyorum secildiği günden bu yana sadece gezerken görüyoruz, yeşiloba mahallesine ne zaman el atacak merak ettim. Adanayıda ceyhan gibi yapmaz umarım 1 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement