Başkan Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Açmaya Hazırlanıyor

Başkan Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi\'ni Açmaya Hazırlanıyor

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yerel seçimler öncesi adaylığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Biga'da açıklanan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açmaya hazırlanıyor.

15.01.2019 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yerel seçimler öncesi adaylığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Biga'da açıklanan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açmaya hazırlanıyor. 18 Ocak Cuma günü, Cuma Namazının ardından saat 14: 00 sıralarında açılışın gerçekleşmesi bekleniyor.

Biga Belediye Başkanı ve 2019 Yerel Seçimleri için de Cumhuriyet Halk Partisi'nin Biga Belediye Başkan Adayı olan İsmail Işık bir çağrıda bulunarak, "Yüreği umut dolu kardeşim. Umudun başka bahara kalmasın. Bu 31 Mart hepimizin baharı olsun! Yeniden başlamanın tam zamanı! Biga'mızı üreten insanların şehri haline getirmek için yeniden kolları sıvayalım. Sen, ben, o, bizim partiden, sizin partiden ayrımını boş verin. 5 yılda partili partisiz ayrımı yapmaksızın hep birlikte başardık. Daha güzelini yine hep birlikte başaracağız. 18 Ocak Cuma günü, Cuma Namazının ardından, saat 14: 00'te Küçük Şadırvan Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında buluşalım" ifadelerini kullandı.

Küçük Şadırvan Meydanı'nda gerçekleşecek seçim koordinasyon merkezi açılışı için binanın dış cephesine Başkan Işık'ın 'Biga Bizim İsmail'le Güzel' ve 'Daha güzelini hep birlikte başaracağız' sloganları asıldı. Aynı zamanda Başkan Işık'ın Çınarlık Parkı'nda kararlı bir yürüyüşüyle dikkat çeken fotoğrafı da yine Seçim Koordinasyon Merkezi'nin dış cephesine asıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyşehir'deki Gıda İşletmeleri Denetlendi
    18:01 Beyşehir'deki Gıda İşletmeleri Denetlendi

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler denetime tabi tutuldu. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, hijyen ve ürün saklama şartlarının kontrol edildiği denetimlerini sürdürdü. Vatandaşlar, herhangi bir problemle karşılaştıklarında Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait 174 Alo Gıda hattını arayabilirler.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle görüştü
    17:59 Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle görüştü

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ile Ankara'da bir araya geldi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretinin hazırlıkları, ticaret ve savunma sanayi konuları ele alındı. PKK/YPG ve FETÖ ile mücadelede Türkiye'nin beklentisi ABD tarafına bir kez daha iletildi.

  • Silifke'de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüller verildi
    17:59 Silifke'de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüller verildi

    Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilkokul ve ortaokullar arası şiir yazma ve resim yapma yarışması düzenledi. Göksu Deltası'nda sürdürülebilir tarım için düzenlenen yarışmaya ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı. Silifke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törene, Silifke Kaymakamı, İl Tarım ve Orman Müdürü, Silifke Belediye Başkanı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • Adıyaman Valisi Besni'deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi
    17:58 Adıyaman Valisi Besni'deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Besni ilçesinde yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatını inceleyerek bilgi aldı. Vali Varol, tamamlandığında sporculara, öğrencilere ve Besni halkına hizmet verecek olan tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

  • Mersin'in Tarsus ilçesinde Turizm Haftası etkinliği düzenlendi
    17:58 Mersin'in Tarsus ilçesinde Turizm Haftası etkinliği düzenlendi

    Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Müzesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte turizmin dünya barışına hizmet ettiğini vurguladı. Tarsus'un tarihi ve turistik potansiyelinin önemine dikkat çekildi. Etkinlikte halk oyunu gösterisi ve eski Tarsus fotoğraflarından oluşan sergi de yer aldı.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz
    17:54 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, YSK'ya olan güvenin korunması ve muhafaza edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yeni anayasa tartışmalarına da açık olduklarını belirtti.

  • SAMDOB, Samsun Müzesi'nde Türk Bestecileri ve Şarkıları Konseri Düzenledi
    17:53 SAMDOB, Samsun Müzesi'nde Türk Bestecileri ve Şarkıları Konseri Düzenledi

    Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun Müzesi'nde 'Türk Bestecileri ve Şarkıları' konseri düzenledi. Konserde, birçok Türk şarkısı seslendirildi ve sanatseverler tarafından ilgi gördü.

  • Yiyecek ve İçecek Satılan Yerlerde KDV Oranı Artacak
    17:46 Yiyecek ve İçecek Satılan Yerlerde KDV Oranı Artacak

    Gelir İdaresi Başkanlığı, Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğin taslağını yayınladı. Buna göre; yiyecek ve içecek satılan yerlerde yüzde 8 olan KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV oranı da yüzde 20'ye çıkartılacak.


Advertisement