Başkan Kadıoğlu, Trakyalılar ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Trakyalılar ile İftarda Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Trakyalılar ile İftarda Buluştu

Trakyalılar ile iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, “Ramazan birlik ve beraberlik olma, kardeşlik ve komşuluk duygularının artığı, içinde bin aydan daha hayırlı bir gün olan aydır” dedi.

02.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakyalılar ile iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, "Ramazan birlik ve beraberlik olma, kardeşlik ve komşuluk duygularının artığı, içinde bin aydan daha hayırlı bir gün olan aydır" dedi.

Esenyurt Trakyalılar Derneği tarafından Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde dernek yönetimi tarafından tüm üyelere yönelik iftar programı düzenlendi. Trakyalılar iftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Trakyalılar Derneği Başkanı ve Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Engin Karaboz ile çok sayıda Trakyalı vatandaş katılım sağladı.

Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini dileyerek iftar sonrası konuşmasına başlayan Esenyurt Trakyalılar Dernek Başkanı Engin Karaboz, iftara katılarak hemşerileri ile birlikte oruç açan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer'e teşekkür etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Trakyalılar ile birlikte gönül sofralarında oruç açtığı için mutlu olduğunu dile getirerek konuşmasına başladı. Başkan Kadıoğlu, "Ramazan birlik ve beraberlik olma, kardeşlik ve komşuluk duygularının artığı, içinde bin aydan daha hayırlı bir gün olan aydır. Sizler Trakyalılar olarak aydın ve ülkesine bağlı insanlarsınız. Son dönemlerde ülkemiz üzerinde her türlü oyun ve karıştırma yapılıyor. Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ayı hasebiyle bu oyunlara ve ülkemize zarar vermek isteyenlere engel olmalıyız. Çünkü Kürt'ü, Türk'ü, Alevi-Sünni, doğulu-batılısı ile biz bu topraklara da bir ve kardeş toplumlarız. Ramazan ayının hayır getirmesini diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Trakyalılar ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement