Başkan Kale Müteahhitlerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kale Müteahhitlerin Sorunlarını Dinledi

Başkan Kale Müteahhitlerin Sorunlarını Dinledi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde faaliyet gösteren müteahhitlerle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

05.04.2018 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde faaliyet gösteren müteahhitlerle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İlçenin gelişimine yönelik katkılarından dolayı müteahhitlere teşekkür eden Başkan Kale; "Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizde büyük katkı sağlayan sizlerin sorunlarının çözümünde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Hep birlikte ilçemize katma değer kazandıracağız" dedi.

İnşaat sektöründe son aylarda ciddi sıkıntıların ortaya çıktığını, demir ve çimento fiyatlarındaki artışa bağlı olarak birçok müteahhidin iş yapamaz duruma geldiğine dikkat çeken Başkan Kale; "Sizlerin yaşadığı sıkıntıları yakından takip etmekteyiz. Şundan emin olabilirsiniz ki bizler size zorluk çıkaran değil çözüm üreten belediye olarak yaklaşmaktayız. Yasaların bize verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Düzenlenen toplantıdan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden müteahhitler "Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren yapıcı bir şekilde samimi davranarak çözüm ortağı olmaya gayret ediyorsunuz. Bizler yasal olmayan hiçbir işlemle de karşınıza gelmiyoruz. Elbette büyükşehir yasası sonrası bazı sorumluluklar ve yetkiler farklı mercilere aktarıldı. İncirliova Belediyesi olarak gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kale Müteahhitlerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement