Başkan Kara'nın Çat Kapı Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Eğitim

Başkan Kara'nın Çat Kapı Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Kara\'nın Çat Kapı Ziyaretleri Sürüyor

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, mahallelerde çat kapı ziyaretler yaparak, vatandaşların taleplerini alarak sorunlarını dinliyor.

28.12.2017 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, mahallelerde çat kapı ziyaretler yaparak, vatandaşların taleplerini alarak sorunlarını dinliyor.

Başkan Hasan Kara mahallelerde çat kapı ziyaretler yaparak, vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Kara, Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ile birlikte çat kapı ziyaretlerde bulundu. Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Kara, Belediyenin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirerek, istek ve önerilerini dinliyor. Başkan Kara, rast gele ziyaretleri devam edeceklerini ifade ederek, "Ailelerle yüz yüze görüşerek sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyoruz, yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkanlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Dertleşip, sohbet ediyoruz. Birbirimizle olan birlik, beraberlik kardeşlik gibi bağlarımızı da güçlendiriyoruz. İnsanlarımızın gönül dünyasındaki güzelliklerle son derece samimi ve güzel bir gün geçiriyoruz" dedi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Hasan Kara'yı karşılarında görünce şaşırdıklarını ifade ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Başkan Kara'nın Çat Kapı Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı
    16:19 Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı

    Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şırnaklı öğrencileri başkentte ağırladı. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 11 kız öğrenci, Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Öğrenciler, Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi gibi önemli noktaları gezerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Dernek başkanı Kemal Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti ve projenin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi
    14:50 Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi

    Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı ve 70 kursiyere belgeleri törenle verildi. Kursiyerler, kursun faydalı olduğunu belirtirken, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu bin 200 kişinin belge aldığını söyledi.

  • KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü
    14:25 KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) heyetiyle bir araya geldi. Rektör Çuvalcı, uluslararası öğrencilerin eğitim ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik iş birliklerine açık olduklarını belirtti. Görüşmede, uluslararası öğrencilerin akademik ve sosyal hayata entegrasyonunu güçlendirmeye yönelik çalışmalar ele alındı.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.

  • Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi
    13:43 Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri ile İlçe Şoförler Odası Başkanlığı'nın koordinesinde 53 öğrenci servis aracı denetlendi. Denetimlerde şoförlerin yeterlilikleri, araçların evrakları ve diğer ekipmanları kontrol edildi.

  • Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı
    12:38 Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı

    Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, atıl durumdaki malzemeleri kullanarak okulun bahçesindeki ağaçlara renkli kuş yuvaları astı. Proje, geri dönüşüm farkındalığı ve doğayla zaman geçirme fırsatı sunuyor.


Advertisement