Başkan Karabacak, Basın Mensuplarını Sahurda Ağırladı - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karabacak, Basın Mensuplarını Sahurda Ağırladı

Başkan Karabacak, Basın Mensuplarını Sahurda Ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bölgede bulunan basın temsilcileri ve gazeteciler ile sahur programında bir araya geldi.

10.06.2018 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bölgede bulunan basın temsilcileri ve gazeteciler ile sahur programında bir araya geldi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, basın mensuplarını sahurda ağırladı. Darıca Sahili'nde bulunan bir kafede gerçekleşen ve bölgedeki basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Başkan Karabacak'ın yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, bölgede bulunan basın kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Başkan Karabacak programda yaptığı selamlama konuşmasında davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, "Darıca Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle ay boyunca halkımızla birlikte olduk, olmaya devam ediyoruz. Bu akşamda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatma görevi yapan siz değerli basın mensubu temsilcilerine görevlerinizde başarılar diliyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Başkan Karabacak, "Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili önemli bir seçim yapacağız. Ülkemizin daha dinamik bir yapıya kavuşması adına 24 Haziran seçimleri çok önemli, güçlü bir Türkiye için bu seçimlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Kocaeli'de de önemli bir yarış var, bizler bu akşam aramızda olan Milletvekili Adayımız Hakan Höbek'le birlikte ilimizde 9 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. Seçimler ülkemize şimdiden ülkemize hayırlar getirsin diyoruz. Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli Mitingi var, onun çalışmalarına da devam ediyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından program soru cevap şeklinde devam ederken, sahur programı basın mensuplarına yapılan geleneksel lezzetlerden biri olan Osmanlı Şerbeti ikramı ile sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karabacak, Basın Mensuplarını Sahurda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü
    16:14 Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü

    Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli dünkü depremden etkilenen Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerine bağlı köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahırın hasar gördüğünü söyledi. AFAD ekipleri, vatandaşlara çadır, battaniye ve yemek dağıttı. Vali Özkan, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, altyapıda herhangi bir arıza olmadığını belirtti.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı
    15:48 Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı

    Havza Belediyesi, Kevser Camisi önünde 1500 karaçam, ardıç ve badem fidanı dağıtarak ilçede yeşil alanları artırmayı hedeflediğini belirtti. Belediye Başkanı Murat İkiz, halktan fidanları dikmelerini ve korumalarını isteyerek ücretsiz fidan dağıtımının devam edeceğini söyledi.

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ve oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği
    15:35 Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaklaşık 100 kişi, kurak geçen havalardan dolayı yağmur duasına çıktı. Yağmur duasının ardından köylüler, imece usulüyle 51 koyun kestirip yaklaşık 4 bin kişilik yemek dağıttı. Vatandaşlar, yağmur yağması için yapılan etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

  • Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti
    15:34 Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Cezmi Yeniay yönetimindeki motosiklet ile M.Z. yönetimindeki kamyon çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olan bekçi Cezmi Yeniay hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yeniay'ın, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yaptığı ve eşinin hamile olduğu belirtildi. Kamyonet sürücüsü M.Z. ise gözaltına alındı.

  • Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti
    15:32 Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • İznik'te define ararken hayatını kaybeden baba ve oğlu Gölcük'te toprağa verildi
    15:31 İznik'te define ararken hayatını kaybeden baba ve oğlu Gölcük'te toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi. Tevfik (68) ve oğlu Okan Ö'nün (42) cenazeleri, İznik'ten yakınları tarafından alınarak Kavaklı Sanayi Camisi'ne getirildi. Cenazeler, öğle vakti kılınan namazın ardından İhsaniye Mezarlığı'nda defnedildi. Törene, Özdemir ailesi ve yakınları ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve vatandaşlar katıldı. Olay İznik ilçesi kırsal Gürmüzlü Mahallesi Karadere mevkisindeki mağaranın bulunduğu alana gelen Tevfik Ö. ve oğlu Okan Ö. ile İbrahim E'den (38) haber alamayan yakınlarının mahalle muhtarını araması üzerine bölgeye ekipler yönlendirilmişti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kayanın dibinden 5 metre derinlikte kazı yaparak mağaraya giren 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşmıştı. Gazdan zehirlenerek öldükleri değerlendirilen 3 kişinin cesetleri, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu mağaradan çıkarılmıştı.


Advertisement