Başkan Karalar'dan Engellilere İşitme Cihazı ve Protez Ayak - Son Dakika
Güncel

Başkan Karalar'dan Engellilere İşitme Cihazı ve Protez Ayak

Başkan Karalar\'dan Engellilere İşitme Cihazı ve Protez Ayak

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, 5 yaşındayken geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak işitme kaybı yaşayan Anıl Özkaya’ya işitme cihazı; yıllar önce geçirdiği kazanın ardından sağ ayağını kaybeden 60 yaşındaki Hasan Özcan’a protez ayak hediye etti.

06.03.2018 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, 5 yaşındayken geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak işitme kaybı yaşayan Anıl Özkaya'ya işitme cihazı; yıllar önce geçirdiği kazanın ardından sağ ayağını kaybeden 60 yaşındaki Hasan Özcan'a protez ayak hediye etti.

Başkan Karalar, 6,5 yaşındayken geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak işitme kaybı yaşayan bugün 16 yaşında olan Anıl Özkaya'nın işitme cihazı ile yıllar önce geçirdiği kazanın ardından sağ ayağını kaybeden 60 yaşındaki Hasan Özcan'ın ayak protezi talebine de duyarsız kalmadı.

Kendisini makamında ziyaret eden Anıl Özkaya'ya işitme cihazını kendi elleriyle takan Karalar, Hasan Özcan'a da ayak protezi armağan etti. Özkaya, daha iyi duyabilmenin, Özcan ise koltuk değneği olmadan yürüyebilmenin mutluluğunu yaşarken, Başkan Karalar'a duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Çağdaş toplum olabilmek için engelli bireylerin engelsiz bireyler gibi tüm hizmetlere engelsiz bir şekilde erişiminin sağlanması gerektiğini kaydeden Başkan Karalar, engellilerin sorunlarına hak temelli yaklaştıklarının altını çizdi. Başkan Karalar, "Bize düşen, engelli yurttaşlarımızın önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışmaktır. Seyhan Belediyesi olarak engellilere yönelik hizmetlerimizi de bu anlayış doğrultusunda bir lütuf olarak değil onların bir hakkı olarak veriyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Karalar'dan Engellilere İşitme Cihazı ve Protez Ayak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.


Advertisement