Başkan Karalar'dan Güney Eğitim Vakfı'na Bağış - Son Dakika
Güncel

Başkan Karalar'dan Güney Eğitim Vakfı'na Bağış

Başkan Karalar\'dan Güney Eğitim Vakfı\'na Bağış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güney Eğitim Vakfı'na söz verdiği gibi 20 bin liralık bir bağışta daha bulunarak şehit aileleri için de kişisel olarak destek vereceğini açıkladı.

10.05.2019 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güney Eğitim Vakfı'na söz verdiği gibi 20 bin liralık bir bağışta daha bulunarak şehit aileleri için de kişisel olarak destek vereceğini açıkladı.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Boğa ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Başkan Zeydan Karalar ziyarette, Güney Eğitim Vakfı'na daha önce kişisel olarak yaptığı 20 bin liralık yardımın ardından, ikinci 20 bin liralık desteğini aktardı.

Parayı Güney Eğitim Vakfı Saymanı Cahit İncefikir'e teslim eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eğitimin ülkelerin kaderini nasıl etkileyebileceğine dair görüşlerini paylaştı. Başkan Zeydan Karalar, "Eğitim bir ülkenin geleceğinin şekillenmesinde, o ülkenin aydınlanmasında en önemli unsur. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, eğitim iyi değerlendirildiğinde, bir ülke çok daha uygar ve gelişmiş hale bürünebilir. Eğitim iyi kullanılmadığında bir ülke çok kötü hale gelebilir, batabilir. O yüzden eğitime çok önem veriyoruz" dedi.

"Eğitim adına çok iyi yerlerde kullanılacak"

Güney Eğitim Vakfı'na uzun yıllardır eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, "Seçim kampanyamızdan kalan, kişisel hesabımdan ayırdığım bir miktar para vardı. Bu paranın bir bölümünü Güney Eğitim Vakfı'na, Türk Eğitim Vakfı'na ve bir miktar da şehit ailelerine vermeyi hedefledim. Güney Eğitim Vakfı'na yapmayı planladığım bağışın ikinci bölümü bu. Desteğin eğitim adına çok iyi kullanılacağını biliyorum" diye konuştu.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Boğa da, Başkan Zeydan Karalar'ın her zamanki gibi sözünde durduğunu belirterek şunları söyledi:

"Güney Eğitim Vakfı 25. yılını dolduran bir vakıf. Üniversitelerde başarılı öğrencilere burs veren bir vakıf. Zeydan Başkanımızın da bize çok büyük katkısı oldu. Adana için, Adanalı gençler için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Eğitim gönüllülerinin destekleriyle var olan bir vakıf. Zeydan Başkanımıza anlamlı desteği için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi vakfımıza ikinci kez 20 bin liralık destekte bulunuyor. Böylece 40 bin liralık önemli bir destek almış bulunuyoruz. Var olsun kendileri." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Karalar'dan Güney Eğitim Vakfı'na Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement