Başkan Karalar, Emekçi Kadınlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Karalar, Emekçi Kadınlarla Buluştu

Başkan Karalar, Emekçi Kadınlarla Buluştu

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın tekstil işçileriyle buluştu.

08.03.2018 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın tekstil işçileriyle buluştu. Karalar, emekçi kadınlara çiçek takdim edip, onların emekçi kadınlar gününü kutladı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 8 Mart sabahında emekçi kadınlarla bir araya geldi. Meydan Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil atölyesinde çalışan kadınları ziyaret eden Başkan Karalar, kadınlara çiçek verdi, emeklerinden dolayı teşekkür edip emekçi kadınlar gününü kutladı. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirten kadın tekstil işçileri, Başkan Karalar'a anlamlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.

"Her kadın emekçidir"

Emeğin en yüce değer olduğunun altını çizen Başkan Karalar, her kadının birer emekçi olduğunu kaydetti. Kadınların yaşamın her alanında daha çok yer alması gerektiğini ve Seyhan Belediyesi olarak bu konuda önemli hizmetlere imza attıklarını dile getiren Başkan Karalar, ulusal kurtuluş mücadelesinin kadınlarla birlikte verildiğini ve Cumhuriyetin de yine kadınlarla birlikte kurulduğunu anımsattı.

"Türk kadını her şeyin en iyisine en güzeline layık"

Çağdaş Türkiye'nin temellerinin de kadınlarla birlikte atıldığının altını çizen Başkan Karalar, "Türk kadını her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır ve erkeklerle eşit olmak zorundadır. Çağdaş ve aydınlık Türkiye'nin simgesi olan kadınlarımızın dünyayı daha yaşanılabilir kılmak için yürüttüğü mücadeleyi destekliyor, bizi biz yapan siz değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Karalar, Emekçi Kadınlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement