Başkan Karaosmanoğlu, "Başarılarınızın Devamını Diliyorum" - Son Dakika
Spor

Başkan Karaosmanoğlu, "Başarılarınızın Devamını Diliyorum"

Başkan Karaosmanoğlu, "Başarılarınızın Devamını Diliyorum"

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kağıtspor’un ulusal ve uluslararası alanda derece elde eden sporcuları makamında ağırladı.

31.12.2017 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kağıt spor'un ulusal ve uluslararası alanda derece elde eden sporcuları makamında ağırladı. Kağıtspor'un Kocaeli için çok önemli bir spor merkezi haline geldiğini ziyarette özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zamanlarını doğru kullanmaları adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Kağıtspor kulübümüzde bunlardan bir tanesidir. Bugün sizler ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiğiniz başarılarla neslimize örnek alıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Bedensel Engelli Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında 70 kilogramda ikinci olan Kenan Eroğlu, Uluslararası Görme Engelliler Judo Turnuvası üçüncüsü Serdar Aydın, Balkan Tekvando Şampiyonası Büyükler 48 kilogramda ikinci olan Şüheda Karaaslan, Ümit Genç U21 Karate Balkan Şampiyonası Gençler Şampiyonu Gülsen Demirtürk, Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Büyükler birincisi Rabia Şentürk, Engelli Atletizm Türkiye Şampiyonası Büyükler birincisi Anıl Demir ve Avrupa Halter Şampiyonası Yıldızlar üçüncüsü olan Mert Özgür Altun'u elde ettikleri başarılardan dolayı tek tebrik eden ve hediye takdim Başkan Karaosmanoğlu, "Sizlerle gurur duyduk. Rabbim sizlere daha büyük başarılar nasip etsin" diye konuştu.

Kocaeli'de ki çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde büyümeleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak önemli yatırımlara imza attıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Ekibimize de bu noktada gösterdiği titiz çalışmalar için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecekte daha güzel başarılar elde etmenin yanında örnek ve rol model bir gençliğin yetişmesi içinde hep birlikte gayret edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Karaosmanoğlu, 'Başarılarınızın Devamını Diliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement