Başkan Karaosmanoğlu: "Bu Bayram Çocukları Özellikle Sevindirelim" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu: "Bu Bayram Çocukları Özellikle Sevindirelim"

Başkan Karaosmanoğlu: "Bu Bayram Çocukları Özellikle Sevindirelim"

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hafız Muharrem Camisinde kıldığı Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

15.06.2018 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hafız Muharrem Camisinde kıldığı Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Yuvacık Merkez Camisine geçen Karaosmanoğlu, burada da çocuklarla yakından ilgilenirken vatandaşlarla da bayramlaşmayı ihmal etmedi.

Hafız Muharrem ve Yuvacık Merkez Camisinde toplanan çocuklara bayram harçlıklarını da dağıtan Karaosmanoğlu, Coşkusuyla gönüllerimize misafir olan Ramazan ayını uğurladık ve Ramazan bayramına kavuştuk. Küçükler sevilsin, büyükler sevinsin, eller öpülsün, başlar okşansın, gönüller alınsın, dargınlar barışsın. Bayramımız, bayram olsun inşallah. Aile büyüklerimizi ve akrabalarımızı bayramlarda ihmal etmeyelim. Çocukları da özellikle sevindirelim" ifadelerini sarf etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karaosmanoğlu: 'Bu Bayram Çocukları Özellikle Sevindirelim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı
    21:28 Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı

    Van'ın Başkale ilçesine 40 kilometre mesafedeki Yukarı Dallı ile Doyum mahallelerinin yolunun açılması için karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Zorlu şartlarda 2 gün boyunca çalışan ekipler, 2 mahallenin yolunu açmayı başardı ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. İstanbul Valiliği tarafından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

  • Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu
    21:24 Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde jandarma ekipleri, Hasköy Mahallesi'nde bulunan bir gölet yakınında yaralı bir leylek tespit etti. Leyleğin sol ayağının kırık olduğu belirlendi ve tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.

  • Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı
    21:14 Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı

    Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Kutluhallar köyünde muhtarlık ve köy halkının düzenlediği yağmur duası programında vatandaşlar bir araya geldi. Yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.


Advertisement