Başkan Karaosmanoğlu, Grup Turkuaz'ı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, Grup Turkuaz'ı Kutladı

Başkan Karaosmanoğlu, Grup Turkuaz\'ı Kutladı

Başkan Karaosmanoğlu, Nasreddin Hoca Fıkra canlandırma yarışmasında Türkiye birincisi olan Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini tebrik ederek makamında ağırladı.

02.12.2017 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Konya Akşehir Belediyesi tarafından Nasreddin Hoca´yı anmak ve onu gelecek nesillere daha iyi aktarmak için düzenlenen Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini tebrik ederek makamında ağırladı. Bir o kadar anlamlı ve değerli yarışmada çok önemli bir başarı sağlayan çocuklarla gurur duyduğunu belirten Karaosmanoğlu, "Çocuklarımızın böylesi çağda elde ettikleri bu başarıyı çok önemsiyorum. İnanıyorum ki bu tecrübe onların eğitim öğretim hayatında daha güzel başarıları yakalamalarını da vesile olacaktır" dedi.

SOSYAL ETKİNLİKLERİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Birliktelikte Gebze Emlak Konutları İlkokulu Okul Müdürü Harun Özkan, öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasında büyük emek sarf eden Sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Gündoğan ve görevli velilerinde hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleceğin sahibi çocukların özgüvenli yetişmesinde büyük katkı sunan bu tür organizasyonlarda yer almanın önemine de vurgu yaptı. Karaosmanoğlu ayrıca, çocukların sosyalleşmesi ve kendi içine kapanık olmadan her türlü sosyal etkinliğin içerisinde olmasının da önemine vurgu yaptı.

GRUP TURKUAZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Nasreddin Hoca´nın bilge kişiliğini, ulemâlığını anlatabilmek ve onu tüm dünyaya daha iyi tanıtabilmek amacıyla düzenlenen "Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması" Türkiye Finali 26 Ekim 2017 tarihinde Akşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilmişti. Kocaeli değerlendirmelerinde finalist olan Gebze Emlak konutları İlkokulu Tiyatro grubu "Grup Turkuaz" ülkemizin yedi bölgesinden gelen gruplar ile yarıştığı Türkiye finalinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.​

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, Grup Turkuaz'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement