Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızla Gönül Birliğimiz Devam Edecek" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızla Gönül Birliğimiz Devam Edecek"

Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızla Gönül Birliğimiz Devam Edecek"

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sekapark’ta gerçekleştirilen 11. Lale Festivali sonrası piknik yapan ailelerin sofralarına konuk oldu.

10.04.2018 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sekapark'ta gerçekleştirilen 11. Lale Festivali sonrası piknik yapan ailelerin sofralarına konuk oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan 11. Lale Festivali sonrası Sekapark'a piknik için gelen ailelerin sofralarına konuk oldu. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'ın da eşlik ettiği sürpriz ziyaretlerde vatandaşları samimi bir şekilde dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, "İnsanımızın hizmetinde olmak bizlere ayrı bir enerji veriyor. Çok şükür her daim halkımızın içinde ve dizinin dibinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sekapark'ta vatandaşlarla aynı güzellikleri paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karaosmanoğlu, "Siyasetimizin merkezinde insan olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bizlerin gayesi tüm kadrolarımızla birlikte halkımızın daha mutlu olduğu bir kent oluşturmaktır. Bunun için altyapı yatırımlarından üstyapıya, ulaşımdan gençlik ve spor hizmetlerine, sosyal belediyecilik hizmetlerinden çevre ve kültür alanında kentimizin her karışına dokunuyor ve hizmet götürüyoruz" diye konuştu.

Karaosmanoğlu, "Halkımızla olan gönül birliğimiz her daim devam edecek. Bundan dolayıdır ki; hizmetlerimizle kentimizi imar ederken asıl hünerin insanımızın gönlüne girmek olduğunu da çok iyi biliyoruz. Çok şükür bu düsturla bu zamana kadar görev yaptık, bundan sonra da yapacağız. İnsanımızın hayatını kolaylaştıran yatırım ve projelerimize son sürat devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karaosmanoğlu, 'Halkımızla Gönül Birliğimiz Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement