Başkan Karaosmanoğlu'na Organik Kivili Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu'na Organik Kivili Teşekkür

Başkan Karaosmanoğlu\'na Organik Kivili Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kavakçılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Faruk Şakir Özay, enstitü çalışanları ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş'ı kabul etti.

06.02.2012 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kavakçılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Faruk Şakir Özay, enstitü çalışanları ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş'ı kabul etti.

Kavakçılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Faruk Şakir Özay, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Hasan Güven, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Şube Müdürlüğü'nden Nevzat Ağlan, enstitü baş mühendisi Mustafa Zengin, kavakçılık personelinden Süleyman Memiş, Özcan Akyürek, İl Tarım Müdürlüğü'nden Feridun Aztekin, İbrahim Telli, Hayrettin Eren, Ömer Akyürek, Ovacık Mahallesi Muhtarı İlhan Altıntaş, kızı Hülya Altıntaş, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Kavakçılık personeli, Başkan Karaosmanoğlu'na kendi ürettikleri kültür mantarı ve organik kivi ikram etti.

Enstitü Müdürü Özay ile personel, D-100 Karayolu üzerinden yaya geçişinin kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için kurulan üst geçidin yapılmasındaki katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini iletti. Başkan Karaosmanoğlu'nun Kavakçılık Enstitüsü Lojmanları'nı ziyareti sırasında verdiği sözü tuttuğunu ve çok kısa süre içinde üst geçidin yapıldığını hatırlatan Özay, "Geçmişte çok kazalar ve sıkıntılar yaşanan bu yerde şimdi ailelerimiz, çocuklarımız ve vatandaşlar güvenli şekilde karşıya geçebiliyor" dedi.

Vatandaşın nerede ne derdi varsa çözmek için orada olduklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Kavakçılık çalışanları ve bölge halkı bize buradaki sıkıntıyı iletmişlerdi. Biz de Karayolları ile irtibata geçerek, hem buraya hem de D-100 ve D-130 karayolları üzerinde yaya üst geçitlerinin yapılması için girişimde bulunduk. Biz alt yapısını hazırladık, Karayolları ise üst geçitlerin yapımına başladı. Bu şekilde Kocaeli genelinde başka üst geçitler de yapılacak" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu'na Organik Kivili Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement