Başkan Karaosmanoğlu'ndan Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Öğrencilere Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu'nda "Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler" Spor Kulübü sayesinde spora başlayan kız öğrencilerin antrenmanına konuk oldu.

12.10.2018 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu'nda "Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler" Spor Kulübü sayesinde spora başlayan kız öğrencilerin antrenmanına konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında anneleri sporla tanıştıran "Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler" Spor Kulübü, kız öğrencilerin de spora başlamasını sağladı.

Türkiye'ye örnek bir projenin hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Annelerini örnek alan kız öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Potasız Okul Kalmasın Projemiz dahilinde okul bahçelerinde kurduğumuz basketbol sahalarının da bu şekilde aktif kullanılması bizleri sevindiriyor." diye konuştu.

"Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler" Spor Kulübü'nün önemine değinen Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Toplumu mutlu etmenin en güzel yollarından bir tanesi spor faaliyetlerini iyi kullanmaktır. Yediden yetmişe Kocaeli'ye spor yaptırmak istiyoruz. Sağlıklı yaşam için halkımıza spor yaptırmanın yollarını arıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak annelerimize bir spor kulübü kurduk. Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Spor Kulübü ile maksadımız, kadınlarımızı bir kulüp etrafında toplayarak onlara sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konularında bilgiler aktarıyoruz. İnanıyorum ki Kocaeli'de bizim spor yaptırdığımız kızlarımız ve annelerimiz kentimizin en mutlu kadınlarıdır. Bu kulüp etrafında toplanan annelerimiz ve kızlarımız sağlık yönüyle kaliteli bir yaşama kavuşuyorlar. Tansiyon, şeker, aşırı kilo ve stres gibi hastalıklardan kendilerini korumuş oluyorlar. Yaşam içerisinde sağlıklı olunmazsa zaten mutlu da olunmaz. Sağlığını elde eden kadın daha mutlu olur, kadın mutlu olunca da aile mutlu olur. Aile mutlu olunca da toplum mutlu olur, şehir mutlu olur. Bizim hedefimiz mutlu bir şehir oluşturmaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement