Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Makamında Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Makamında Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları Ortaokulu’nu ve İzmit Saraybahçe İlkokulu idareci ile öğrencilerini konuk etti.

06.04.2017 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları Ortaokulu'nu ve İzmit Saraybahçe İlkokulu idareci ile öğrencilerini konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları Ortaokulu Müdürü Selila Çelik, İzmit Saraybahçe İlkokulu Müdürü Yusuf Kılıç ve idarecilerinin yanı sıra öğrencileri makamında konuk etti. Görüşmelerde Büyük Türkiye çocuklar ve gençlerin elleriyle gönülleriyle şekillenecek diyen Karaosmanoğlu, "Bu yüzden çocuklarımızın alacağı eğitim, çizecekleri yol bizler için çok kıymetlidir. Gayretimiz hayatta her daim öğrencilerimizin toplumsal ve ahlaki değerleri de özümsemiş bireyler olmasıdır" dedi.

Çocukların önüne yeni ufuklar açmaya gayret ettik, ediyoruz vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, "Bir yerel yönetim düşünün ki, çocuklarımızın ve gençlerimizin akademik olarak yükselmesi için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Her öğrencimizin ailesine, topluma ve ülkemize faydalı bireyler olmasını istiyoruz. Aynı zamanda iyi yetişmiş, çağdaş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hakim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir. ve biz bu hazinenin en büyüğüne ve en kıymetlisine sahibiz" şeklinde konuştu.

Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum hepimizin ortak arzusudur diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli Büyükşehir Belediye'mizin ödüllü projesi olan Kılavuz Gençlik ile birlikte, bugüne kadar geldiğimiz noktadan çok daha hızlı adımlarla bu hedefe doğru ilerliyoruz. Bilgi Evlerimiz, Kocaeli Bilim Merkezimiz, Akademi Lise ve Akademi Üniversite programımızla; Gençlerimizin eğitimin yanında kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimleri adına ne gerekiyorsa, neye ihtiyaçları varsa onu projelendirip, uygulamaya gayret ediyoruz. Faydalı gençlik aktiviteleri düzenliyoruz. Gençliğin ilim, irfan, hikmet, ahlak, erdem ve adalet gibi büyük kıymetlerle yoğrulması en büyük temennimizdir. Bütün bu halis duygularla gençlerimizi ilkokuldan üniversite çağına, hatta doktora dönemine kadar destekleyici program ve projeler üretmeye gayret ettik, ediyoruz. İnsanı, zamanı ve mekanı yakalayan, geleceğin sahibi, çağını kuran bir gençlik hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement