Başkan Karataş; "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur" - Son Dakika
Politika

Başkan Karataş; "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur"

Başkan Karataş; "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur"

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "MHP Erzurum teşkilatları tek yürek olarak sayın genel başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin her zaman yanında ve emrindedir.

01.07.2020 15:00  Güncelleme: 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "MHP Erzurum teşkilatları tek yürek olarak sayın genel başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin her zaman yanında ve emrindedir. Sözü sözümüz, yolu yolumuzdur" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın'ın yaptığı, "Liderimiz Devlet Bahçeli 13. olağan büyük kurultayda partimizin ve camiamızın tek adayıdır" şeklindeki açıklamasından sonra MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş bir destek mesajı yayımladı.

MHP Erzurum İl Başkanı Karataş; "Erzurum teşkilatları olarak 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan 13. olağan büyük kurultay'da tek yürek, tek vücut olarak Bilge liderimiz, Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin her zaman yanında ve emrindedir.

"Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben" ilkesini şiar edinmiş tek düşüncesi vatan ve millet olan, milletimizin gönlünde taht kurmuş Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin sonuna kadar yanında ve emrindeyiz.

Sloganımız; 'İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Karataş; 'Sözün sözümüz yolun yolumuzdur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı ve Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için yaptığı çalışmalarla tanınıyordu. Cenaze törenine ise birçok kişi katıldı.

  • AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır
    18:43 AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, anayasa mahkemelerinin temel görevinin hak ve özgürlükleri korumak olduğunu belirterek, "Hak eksenli yorum ve yaklaşım bugün Anayasa Mahkemesinde hakim paradigmadır. Bu değişimi, dönüşümü biz hep birlikte gerçekleştirdik." dedi. AYM Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen veda törenine Arslan'ın yanı sıra Yüksek Mahkemenin yeni Başkanı Kadir Özkaya, AYM üyeleri ve personeli katıldı.

  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    18:33 Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    Niğde'de yapılan bir operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. Niğde Valisi Cahit Çelik, operasyonu gerçekleştiren polislere teşekkür ederek, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor
    18:13 Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türk savunma sanayisinin ürettiği Bayraktar TB2 ve Aksungur İHA'lar ile T-70 NEFES helikopterlerinin orman yangınlarıyla mücadelede önemli bir güç olduğunu belirtti. Yumaklı, Türkiye'nin iklim değişikliğinden en çok etkilenen ülkelerden biri olduğunu ve orman yangınlarıyla daha çok mücadele edileceğini söyledi. Ayrıca, orman teşkilatının teknoloji odaklı mücadelede önemli bir aşamaya geldiğini vurguladı.


Advertisement