Başkan Kasap, "Uluslararası öğrenciler Rize'ye katkı sağlayacak" - Son Dakika
Güncel

Başkan Kasap, "Uluslararası öğrenciler Rize'ye katkı sağlayacak"

Başkan Kasap, "Uluslararası öğrenciler Rize\'ye katkı sağlayacak"

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı ziyaret etti.

18.04.2016 16:39  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Kasap, büyüyen ve gelişen Rize'ye uluslararası öğrencilerin de katkıda bulunacağını söyledi.
Yapılacak olan Ovit Tüneli ve Havalimanıyla birlikte Rize'nin Orta Doğu'nun kuzeye açılan kapısı konumuna geleceğini ve böylelikle şehrin, uluslararası bir boyut kazanacağını vurgulayan Başkan Kasap, "Uluslararası öğrenciler, uluslararası boyut kazanacak olan Rize'ye büyük katkı sağlayacaktır. Uluslararası öğrencilerin toplumla olan diyaloglarının gelişmesine katkı sağlamak isteriz. Bu bütünleşmeyi sağlayacak organizasyonlarda belediye olarak desteğimizi sunacağız" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Uluslar Arası Öğrenci Topluluğu Sözcüsü Muhammed Mansur ziyaretteki konuşmasında, "Amacımız üniversitemizdeki tüm uluslararası öğrencileri kapsayacak bir yapı oluşturmaktır. Eğitim öğretim faaliyetleri dışında da çeşitli faaliyetler gerçekleştirerek hem sosyal açıdan hem de kültürel açıdan kendimizi geliştirmek istiyoruz. Bu sırada da Rizelilerle bütünleşmek ve kaynaşmak istiyoruz. Bu konuda sizlerin de desteğiyle bu süreci daha hızlı ve verimli geçirmek istiyoruz" dedi.

Mansur, toplulukları hakkında Başkan Kasap'a bilgiler sunmasının ardından, Başkan Kasap tarafından ziyaretin anısına öğrencilere hediyeler takdim edildi. Öğrenciler de Başkan Kasap'a ülkelerinin yerel figürü olan hediyelerini ve günün anısına plaketlerini takdim etti.

Öğrencilere ziyaretlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Arş. Gör. Bekir Güzel eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kasap, 'Uluslararası öğrenciler Rize'ye katkı sağlayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement