Başkan Kaya Tarlaya İndi, Çilek Topladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kaya Tarlaya İndi, Çilek Topladı

Başkan Kaya Tarlaya İndi, Çilek Topladı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla ilçedeki çiftçileri ziyaret etti, çilek topladı.

15.05.2019 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla ilçedeki çiftçileri ziyaret etti, çilek topladı.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Erbeyli Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Kaya mahallede çilek yetiştiriciliği işi ile uğraşan bir vatandaşın tarlasına girdi. Burada çilek toplayan kadınlarla sohbet eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Kaya kadınlarla birlikte seraya girerek çilek topladı, traktör kullandı.

Başkan Kaya, Hissedilen sıcaklığın artmasına ve ramazan ayında olmamıza rağmen tarlalarında alın teri akıtarak evlerine ekmek götüren bütün emekçi çiftçi kardeşlerimizin her gün yanındayız. Atatürk'ün söylediği gibi "Köylü Milletin Efendisidir! Tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kaya Tarlaya İndi, Çilek Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'
    11:18 Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polis, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardı. Polis ile motokurye arasındaki diyalog kask kamerasına yansıdı. Polis, kuryeye 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma' dedi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi
    11:17 Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

    Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak, hizmetleri daha etkili kılmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla ilçe müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, mahalle muhtarlarının sunduğu bilgilerin ilçe yöneticileriyle birlikte çözüm yolları bulmak için değerlendirileceği ve Kaymakam Gökçe'nin ilçe yönetimiyle birlikte daha iyi hizmetler sunmak adına koordineli bir çalışma içinde olacaklarını belirttiği ifade edildi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.


Advertisement