Başkan Kayda'dan Kaymakam Peynircioğlu İçin İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Kayda'dan Kaymakam Peynircioğlu İçin İftar Yemeği

Başkan Kayda\'dan Kaymakam Peynircioğlu İçin İftar Yemeği

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliğine atanan Kaymakam Ertan Peynircioğlu onuruna iftar yemeği verdi.

15.06.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliğine atanan Kaymakam Ertan Peynircioğlu onuruna iftar yemeği verdi.

Salihli Belediyesi Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine, Niğde Valiliğine atanan Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Salihli Kaymakam Vekili Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Salihli ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Salihli Belediyesi Daire Müdürleri, siyasi parti başkanları ile yöneticileri, muhtarlar, Esnaf ve Oda Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Şehirlerin mihenk taşları olduğunu ve şehrin vizyon sahibi olmasında yöneticilerin büyük rolü bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'de ortak akılla çalışarak büyük mesafe kat ettiklerini söyledi. Salihli'nin geleceğini değiştirmek için ortak aklı ön planda tutarak çalıştıklarını dile getiren Başkan Kayda, "Bu sayede Salihli Organize Sanayi Bölgemizde önemli çalışmalara imza attık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Salihli'ye 100 milyon liralık yatırım yapacağız. Salihli'mizden aldığımız güç ile şehrimize fakülteyi kazandırıyoruz. Salihli, aynı zamanda bir sağlık merkezi ve bu anlamda ilçemize Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin de açılması için siyaset gözetmeden elimizi taşın altına koyduk. Ne mutlu ki, Salihli'nin geleceğinde söz sahibi olan herkes bugün burada bizlerle beraber. İlçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sayın Valim Ertan Peynircioğlu'na teşekkür ediyorum. Tüm Salihli adına yolunuz açık olsun" dedi.

Salihli'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ertan Peynircioğlu, düzenlenen programından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür ederek, "Salihli, çok güzel ve potansiyeli olan bir şehir. Burada 5 yıl onurla görev yapmanın hazzını yaşadım. Birlikte çalıştığınız zaman bütün sorunlar kolayca çözülür. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim. Unutmayın ki, artık Niğde'de bir kapınız her zaman sizlere açık olacak. Allah'a emanet olun" dedi.

Veda yemeğinde Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Ertan Peynircioğlu'na Sart'ta bulunan Gimnazyumun yer aldığı tabloyu hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kayda'dan Kaymakam Peynircioğlu İçin İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement