Başkan Kayda'dan Muhtarlara İftar - Son Dakika
Politika

Başkan Kayda'dan Muhtarlara İftar

Başkan Kayda\'dan Muhtarlara İftar

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle muhtarlarına ve ilçe protokolüne Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.

12.06.2017 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle muhtarlarına ve ilçe protokolüne Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi.

Kente hizmet edenlerle iftar sofrasında bir araya gelip, iftarı birlikte açmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Kentimize hizmet etmek güzel bir duygu, bunu her gün yaşıyoruz. Çünkü hepimiz vatandaşlarımızın teveccühü ile bu görevlere gelen insanlarız. Salihli'nin geleceğini birlikte yaratmak herkese nasip olmaz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

İftar yemeğinde muhtarlar bir araya getiren Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür eden Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ise Ramazan ayının sabrın, hoşgörünün ve dayanışmanın yoğun olduğu bir ay olduğunu söyledi. Çelenkoğlu, atanmış ve seçilmişler olarak bu ilçeye hizmet etmenin ise asli görev olduğunu dile getirdi.

Semazen gösterilerinin yer aldığı iftar programı yapılan dua ile son buldu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte karşıladığı iftar yemeğine, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, esnaf odası başkanları, dernek ve kooperatif başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile mahalle muhtarları katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Kayda'dan Muhtarlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement