Başkan Kayda, Karayahşi'de Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kayda, Karayahşi'de Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Kayda, Karayahşi\'de Çiçeklerle Karşılandı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunduğu Karayahşi Mahallesi’nde çiçeklerle karşılandı.

11.02.2017 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunduğu Karayahşi Mahallesi'nde çiçeklerle karşılandı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Karayahşi Karayahşi Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Kayda'nın Karayahşi Mahallesine yaptığı ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer ile Çayköy, Çapaklı ve Emirhacılı Mahalle Muhtarları da katıldı. Mahalle Muhtarı Halil Akaydın ve mahalle sakinlerinin çiçeklerle karşıladığı Belediye Başkanı Zeki Kayda, vatandaşların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayarak mahalle sakinleri ile tek tek tokalaştı. Vatandaşlarla yaptığı kahve toplantısında belediye hizmetlerini anlatan Başkan Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Karayahşi Mahallesinin alt yapısının yenileneceğini ve kilit parke taş döşenerek yolların daha düzenli bir hale getirileceğini söyledi.

Mahalle sakinleri de Karayahşi Mahallesinde bulunan camide gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kayda, Karayahşi'de Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement