Başkan Kayda Üniversite Dekanlarını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kayda Üniversite Dekanlarını Ağırladı

Başkan Kayda Üniversite Dekanlarını Ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Özhan Kalaç ve Yrd. Doç. Dr. Doğan Bakırtaş’ı makamında ağırladı.

27.12.2017 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Özhan Kalaç ve Yrd. Doç. Dr. Doğan Bakırtaş'ı makamında ağırladı.

Manisa CBÜ Salihli İİBF Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Özhan Kalaç ve Yrd. Doç. Dr. Doğan Bakırtaş Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. Fakülte binasının yapım işini üstlenerek Salihli'ye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kazandıran Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dekan Yardımcısı Kalaç, "Fakültemiz bu yıl açılan Maliye bölümü ile eğitime başladı. Önümüzdeki öğretim yılında da diğer bölümler ile birlikte öğrenci kayıtlarına başlayacağız" dedi.

Salihli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırdıkları Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kayda, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Özhan Kalaç ve Yrd. Doç. Dr. Doğan Bakırtaş'a teşekkür etti. Başkan Kayda, "Salihli'ye üniversite sözü verdik ve fakülte binasını tamamladık. Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecektir. İnşallah fakültenin yeni bölümlerinin de açılmasıyla birlikte ilçemiz sağlık alanından sonra eğitim şehri olacak" dedi.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Salihli İİBF Sekreteri Uğur Akyol da eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kayda Üniversite Dekanlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement