Başkan Kayda'ya Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kayda'ya Teşekkür Plaketi

Başkan Kayda\'ya Teşekkür Plaketi

Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumları Müdürü Şahin Turanlı ile okulun öğretmenleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek okullarına verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

01.06.2017 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumları Müdürü Şahin Turanlı ile okulun öğretmenleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ederek okullarına verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Nahide Balcı ile yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumları Müdürü Şahin Turanlı, Salihli Belediyesi tarafından okullarına verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya plaket takdim etti.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, imkanlar ölçüsünde tüm eğitim kurumlarına yardımlar yapıldığını ifade ederek, "Eğitim kurumlarımızı çok önemsiyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde de okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha uygun koşullarda eğitim görmesi için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Kayda, ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü Turanlı, Okul Aile Birliği Başkanı Balcı ile yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kayda'ya Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement