Başkan Keskin, İşadamları Derneği'nin Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Keskin, İşadamları Derneği'nin Programına Katıldı

Başkan Keskin, İşadamları Derneği\'nin Programına Katıldı

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin İBB Gölet Sosyal Tesisler'de Sultanbeyli İşadamları Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

18.06.2014 13:51  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Keskin programda Sultanbeyli'nin işadamlarının katkılarıyla daha da geliştiğini kaydetti.
Gölet Sosyal Tesisler'de Sultanbeyli İşadamları Derneği program düzenledi. Organize edilen programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'de  katıldı. Programda konuşan Başkan Keskin, "Yerel seçimlerde aldığımız sonuçla yeniden sizlerin karşısındayız. Seçimlerin ardından yeni yönetim kadromuzu oluşturduk ve kaldığımız yerden arkadaşlarımızla çalışmaya başladık. Ekibimizle ilçemize geçen dönemden daha fazla yatırım yapmak istiyoruz" dedi.

"Sultanbeyli'yi Hep Birlikte Geleceğe Taşıyoruz"

Sultanbeyli'nin 2009 yılındaki ile 2014 yılındaki halinin aynı olmadığını, 2014 yılındaki haliyle 2019 yılındaki halinin de aynı olmayacağını vurgulayan Başkan Keskin, "İşadamlarımızla, kamu kurumlarımızla Sultanbeylimizi geleceğe taşıyoruz. İlçemizin gelişimine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada gerek işadamlarımızla gerekse de kamu kurumlarıyla el ele vererek ilçemizin daha da gelişmesini sağlayacağız" dedi. Sultanbeyli'nin projelere açık olduğunu ifade eden Başkan Keskin, ilçeye gelecek tüm yatırımların önünü açtıklarını kaydederek,"Devlet hastanemiz hızla tamamlanıyor. Bununla birlikte yeni merkez camii, katlı otopark ve meydan genişletme projesi de başladı. Diğer taraftan ilçemize çok ciddi eğitim yatırımları yapıldı ve bunlar artarak devam edecek" dedi.

Programda konuşan Sultanbeyli İşadamları Derneği Başkanı Sami Kaba ise "Sultanbeyli'de işadamlarının önünü açan bir yaklaşım var. Bu anlayışla ilçemiz son dönemde çok gelişti. Biz işadamları olarak belediyemizin bu anlayışının devam etmesini istiyoruz. İşadamları derneği olarak ilçemizin gelişimi için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Sultanbeyli her alandaki kaynaklarını iyi kullanmalı"dedi.

İşadamları tarafından düzenlenen programa katılan Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe'de ilçede göreve başlayalı on ay olduğunu ve bu süre zarfında ilçenin birçok problemden kurtulduğunu gözlemlediğini kaydetti. Sultanbeyli'nin bundan sonra daha iyi konumlara geleceğine inancının tam olduğunu ifade eden Kaymakam Özefe, "Her toplantımızda ilçemizin ya bir sorununun geride kaldığını ya da çözülme aşamasında olduğunu öğreniyoruz. Bir kaç yıl öncesine kadar çözülemez denilen konular bile bugün sorun olmaktan çıkmış durumda. Sultanbeyli ülkemizin genel karakteristik özelliklerini taşıyor ve her geçen gün hızla gelişiyor" ifadelerini kullandı.

Program daha sonra diğer katılımcıların sorduğu soruların ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Keskin, İşadamları Derneği'nin Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement