Başkan Kılca, Karakayış caddesi esnafıyla buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kılca, Karakayış caddesi esnafıyla buluştu

Başkan Kılca, Karakayış caddesi esnafıyla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ulubatlı Hasan Mahallesi Karakayış Caddesi üzerindeki esnaflarla bir araya geldi.

01.10.2019 17:44  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KILCA: İLÇEMİZDE ORTAK AKIL VE YERİNDEN YÖNETİM ANLAYIŞINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Karatay Belediyesi olarak istişareye ve vatandaşlarla birlikte hareket etmeye çaba gösterdiklerini, bunun için de sık sık vatandaşlarla buluştuklarını belirten Başkan Hasan Kılca, "İlçemizde ortak akıl ve yerinden yönetim anlayışına büyük önem veriyor, Karatayımızı yarınlara birlikte taşıyoruz" dedi.

Her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karakayış Caddesi üzerindeki esnaflarla buluştu.

Buluşmaya Başkan Hasan Kılca'nın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selim Büyükkarakurt, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ukdem, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.

Esnaflarla istişarelerin yapıldığı bölgeye dair istek, şikayet ve önerilerin ele alındığı buluşmada Hasan Kılca, programa ilgi gösteren esnafa teşekkür ederek, her fırsatta esnafları ziyaret ettiklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip söz konusu problemleri hep birlikte çözdüklerini ifade etti.

İLÇEMİZİ BİRLİKTE VE YERİNDEN YÖNETMEYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Kılca, Belediyecilik faaliyetlerinde istişarelere ve bu tür buluşmalara önem verdiklerini kaydederek, "Seçimlerden önce başlattığımız mahalle ziyaretlerimizi seçimlerin ardından göreve gelir gelmez devam ettirdik ve 80 mahalle muhtarımızı da ziyaret ettik. Bu süreçte mahallelerimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini yerinde görme fırsatımız oldu. Çünkü biz her zaman hemşehrilerimizle bir arada bulunmaya önem veriyoruz. Her hafta Karataylı hemşehrilerimiz 'Karatay Söz Meclisleri' adını verdiğimiz programlarla bizlere isteklerini sıkıntılarını iletiyorlar. Bugün olduğu gibi esnaflarımızla sabah kahvaltılarında bir araya geliyoruz ve bu güne kadar İstanbul Caddesi, Aslım Sanayi Sitesi ve Galericiler Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarımızla buluştuk. Yine her hafta ilçemizin farklı bir camisinde 'Cuma Buluşmaları' programları gerçekleştiriyor ve oradaki kardeşlerimizle, esnaflarımıza hasbihal ediyoruz. Göreve geldiğimiz bu 6 aylık süre içerisinde çok faydalı ve verimli bu buluşmalarımıza katılan, katkı sunan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Karatay Belediyesi olarak istişareye, fikir alışverişlerine önem veriyoruz. İlçemizi ortak akılla; birlikte ve yerinden yönetim anlayışımızla hep birlikte yarınlara taşımaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

TEŞKİLATIMIZ VE BELEDİYEMİZ GAYRETLİ BİR ÇABA İÇERİSİNDE

Karatay'a önemli katma değer veren esnaflarla bir arada oldukları için mutlu olduklarını belirten AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de ilçe teşkilatı olarak her zaman vatandaşla iç içe olduklarını kaydetti.

Başkan Mehmet Genç, şunları söyledi: "Hem belediyemiz hem de teşkilatlar olarak her daim hemşehrilerimizle bir aradayız. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca'nın da dediği gibi sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ben öncelikle gayretli çalışmaları dolayısıyla belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerden önce de buraya gelmiştik. Teşkilatlarımızla, büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyemiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte hemşehrilerimizin ne talebi varsa elbette imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye gayret ediyoruz."

Ulubatlı Hasan Mahallesi Karakayış Caddesi esnafı da kendileriyle bir araya gelerek taleplerini dile getirme fırsatı veren ve söz konusu taleplerin çözüm için gayret gösteren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya ve Konya Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür ederek, Karatay'ın daha gelişmesi için gereken katkıyı yapacaklarını belirttiler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve beraberindekiler, söz konusu programın ardından cadde üzerindeki esnafları da ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kılca, Karakayış caddesi esnafıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı
    16:34 Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı

    Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken yangın çıkan tırda hasar oluştu. Tevfik Acar'ın (47) kullandığı I 21 ES yabancı plakalı hurda yüklü tırın motor kısmından Ulubel mevkisinde duman çıkmaya başladı. Aracı güvenlik şeridine çeken sürücü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Gümüşhacıköy Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonucunda tırda hasar meydana geldi.

  • Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti
    16:34 Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti

    Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Kırıkdağ ve Aşağı Derecik köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Karadağ, vatandaşların taleplerinin karşılanması için ilgili şube müdürlerine talimat verdi.

  • Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi
    16:33 Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi

    Niğde'nin Yeşilburç köyünde geleneksel Helva Kavurma Festivali düzenlendi. Festivalde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve kavrulan helvalar katılımcılara dağıtıldı. Vali Cahit Çelik, festivalde yaptığı konuşmada köyün turizm potansiyelini geliştirmek için adımlar atacaklarını belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise köyün Niğde için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, bu değerleri yaşatmanın önemine dikkat çekti.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası
    16:29 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın aldığı duyumlar sonucu başlattığı inceleme sonucu ortaya çıktığı belirtilen gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili soruşturma süreci başlatıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına yönelik inceleme başlattı.


Advertisement