Başkan Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Danışma meclisine katıldı - Son Dakika
Politika

Başkan Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Danışma meclisine katıldı

Başkan Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Danışma meclisine katıldı

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'nın 60. Danışma Meclisine Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'da katıldı.

31.07.2019 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'nın 60. Danışma Meclisine Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'da katıldı.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'nın 60. Danışma Meclisine katılarak devam eden ve hayata geçirilmek istenen çalışmalar hakkına konuştu. İlçe Teşkilat binası toplantı salonunda gerçekleşen Danışma Meclisi İlçe Başkanı Beşir Doğrusever'in konuşmaları ile başlarken mahalle başkanları adına bir temsilcinin, meclis üyeleri adına Recep Eroğlu'nun konuşmaları ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının konuşmaları ile devam etti. Toplantıda partililere hitap eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ağırlıklı olarak çalışmaların seçimden önce kendilerine iletilen sorunlar olduğunu ifade ederek, çalışmaların hız kazandığını belirtti. Başkan Kılıç, "Gerek seçim öncesi ve sonrasında bize iletilen sorunlar, gerek bizim verdiğimiz sözler üzerine sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an için rutin olarak en sorunlu olan sokaklardan başlayarak kilitli parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun haricinde kırsal mahallerimizde de tarla yollarında hummalı bir çalışma var" dedi.

Başkan Kılıç sözlerinin devamında, "Belediye binamızda bulunan fakat aktif olmayan Erenler Aile Koruma Merkezini (ERAKOM) sosyoloğumuz ile aktif hale getirerek halkımızın hizmetine kazandırdık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz de bir çalışma başlattı, bebekleri doğan ailelerimizi ziyaret ederek hem tebrik ediyoruz, hem de kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Biz seçim öncesinde bir ifade kullanmıştık, gönül belediyeciliği bizim partimizin seçim sloganı değil misyonudur diye. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim öncesinde verdiğimiz her sözü kısa süre de yerine getireceğiz. Ekip olarak projelerin alt yapı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hepimizin ortak bir amacı var, Erenlerimiz'i daha yaşanılabilir, gözde bir ilçe haline getirmek. Allah'ın izniyle biz bunu başaracağız, omuzlarımızda yük var, bizi destekleyen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile de ortak çalışmalarımız sürüyor, sık sık bürokratlarımız ile bir araya gelerek hayata geçirmek istediğimiz çalışmaların alt yapısını hazırlıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden hep birlikte ilçemizde en güzel çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kılıç, "Ben buradan ilçe sakinlerimize de gönülden teşekkür ettiğimi de belirmek istiyorum. Sağ olsun bizleri belediyede ya da gittiğimiz mahallelerimizde, programlarda yalnız bırakmıyorlar. Bizim her zaman ifade ettiğimiz gibi gelene kapımız gelmeyene gönlümüz açık. Kimisi evinden kalkıp geliyor, kimisi işini bırakıyor halimizi hatırımızı sormaya geliyor, kimi vatandaşımızın bir sorunu oluyor onu iletmeye geliyor. Gerçekten her birine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Müdürlerimiz ile yaptığımız her toplantıda net bir şekilde ifade ediyorum; belediye binamıza gelen her vatandaşımız ile personellerimiz birebir ilgilenecek, konu bizimle ilgili değilse bile gerekli yerlere yönlendirilerek yardım edilecek" şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç'ın konuşmalarının ardından danışma meclisi vatandaşlar tarafından partililere iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilmesi ile son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Danışma meclisine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi
    22:25 Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Olympiakos karşılaşmasını tribünden takip etti. Bakan Bak, protokol tribünde yerini alarak müsabakayı izledi.


Advertisement