Başkan Kılıç, Kadınlarla Buluştu, 3 Müjde Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kılıç, Kadınlarla Buluştu, 3 Müjde Verdi

Başkan Kılıç, Kadınlarla Buluştu, 3 Müjde Verdi

Halk buluşmaları kapsamında Maltepe’de her kesimden vatandaşla yan yana gelerek, taleplerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yaşamda İz Bırak Derneği” ve “Maltepe Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği” üyesi yüzlerce kadınla bir araya geldi.

12.10.2018 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk buluşmaları kapsamında Maltepe'de her kesimden vatandaşla yan yana gelerek, taleplerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yaşamda İz Bırak Derneği" ve "Maltepe Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği" üyesi yüzlerce kadınla bir araya geldi. Kılıç, "Kadınları özgür olmayan bir toplumda, iyilikten ve güzellikten bahsedilemez" dedi.

Halk buluşmalarına ara vermeden devam eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ilk olarak, 1 buçuk yıl önce 10 tane gönüllü kadın tarafından kurulan ve şu an gönüllü sayısı 200'e ulaşan "Yaşamda İz Bırak Derneği" yöneticileriyle, Maltepe Belediyesi tarafından kadın girişimciliğe ve kadın istihdamına destek sunmak amacıyla açılan, Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı'nda gerçekleştirilen sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltı dernek gönüllüsü yüzlerce kadın katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Sizlerin çalışmalarını gördükçe, iyi ki Maltepe'ye hizmet ediyorum diyorum. 3 tane kız öğrencimizin eğitimine destek olarak üniversite hayallerini gerçekleştirmişsiniz. İlçedeki engelli dostlarımızın derdine derman oluyorsunuz. Size söz veriyorum. Bir dönem daha bana yetki verirseniz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağım. Gelin Maltepe'yi birlikte güzelleştirmeye devam edelim" dedi. Kılıç'a bugüne kadar derneğe verdiği destekten ötürü teşekkür eden gönüllü kadınlar, "Uzun yıllar sizinle çalışmak istiyoruz" diye konuştu.

Fındıklı'ya 3 müjde

Daha sonra üyelerinin büyük bir çoğunluğu Fındıklı mahallesi sakini olan ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı kadınlardan oluşan "Maltepe Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği" bir araya gelen Başkan Kılıç, Fındıklı mahallesine kreş, park ve yaşam merkezi sözü verdi. Muhtarlığın yan tarafında kreş inşaatına başladıklarını müjdeleyen Kılıç, şöyle devam etti: "Allah nasip ederse, ocak ayından sonra Fındıklı mahallesindeki kreşimizi siz kıymetli annelerin hizmetine açacağız. Tabii ki yetmez. Eğer sizler de bana destek olur, bir dönem daha yönetme yetkisi verirseniz, Mustafa Zengin Ortaokulu'nun yanındaki büyük ve boş araziye, içerisinde spor salonları, düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir salon, zabıta, vezne gibi belediye hizmet birimlerinin de olduğu muhteşem bir yaşam merkezini önümüzdeki dönemde mahallemize kazandıracağız. Yetmedi, mahallemizin en büyük ihtiyacı olan park alanını mahallemize kazandırarak, Fındıklı halkının rahat bir nefes almasını sağlayacağız".

Başkan Kılıç'ın verdiği 3 müjdeyi alkışlarla karşılayan kadınlar, yeni dönem için de Kılıç'a destek sözü verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kılıç, Kadınlarla Buluştu, 3 Müjde Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Zile ilçesinde otomobil kazası: 1 ölü, 1 yaralı
    14:25 Tokat'ın Zile ilçesinde otomobil kazası: 1 ölü, 1 yaralı

    Tokat'ın Zile ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında sürücü hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Cafer Alan idaresindeki otomobil, Yücepınar köyü yolunda şarampole devrildi. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Güllü Alan ise yaralandı. Yaralı, Zile Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Cafer Alan'ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna gönderildi.

  • Samsun'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:25 Samsun'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetin ağaca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • Bandırma'da Denizde Erkek Cesedi Bulundu
    14:24 Bandırma'da Denizde Erkek Cesedi Bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin İmralı Adası açıklarında batan Batuhan-A gemisi mürettebatına ait olabileceği üzerinde duruluyor. Soruşturma devam ediyor.

  • Beyşehir'de Leylekler İlkbaharla Birlikte Yuvalarına Döndü
    14:24 Beyşehir'de Leylekler İlkbaharla Birlikte Yuvalarına Döndü

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar yeniden leyleklerle şenlendi. Leyleklerin mekanları, canlı yayın kameralarıyla dünyanın her yerinden izlenebiliyor. Leylekler, baharla birlikte çiçek açan ardıç ağaçlarının çevresinde yerleştikleri yuvalarında güzel görüntüler sergiliyor. Leyleklerin dönüşü, kuş ve fotoğraf severlerin ziyaretlerinin artmasına yol açtı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Fener Market'i Ziyaret Etti
    14:23 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Fener Market'i Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağlı faaliyet gösteren Fener Market'i ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi aileler için kurulan Fener Marketi gezerek, ürünleri inceledi.

  • Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı 2024 Şubat Ayında 29 Bin 933 Yolcuya Hizmet Verdi
    14:22 Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı 2024 Şubat Ayında 29 Bin 933 Yolcuya Hizmet Verdi

    Şırnak'ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 Şubat ayında 29 bin 933 yolcuya hizmet verdi. İç hat yolcu trafiği, Şubat ayında 29 bin 933 olarak kaydedildi. Ayrıca, havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 506'ya ulaştı ve taşınan yük miktarı 309 ton oldu. Ocak-Şubat döneminde ise havalimanında toplamda 58 bin 852 yolcu, 878 uçak ve 605 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Tavas Belediyesi Mahalle İftarlarına Devam Ediyor
    14:22 Tavas Belediyesi Mahalle İftarlarına Devam Ediyor

    Tavas Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte doyasıya yaşamak için mahalle iftarları düzenliyor. Ramazan ayının başından itibaren her gün birkaç mahallede iftar sofraları kurularak, vatandaşlar aynı sofrada buluşuyor.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeni Dönem Projelerini Anlattı
    14:22 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeni Dönem Projelerini Anlattı

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Palancıoğlu, Melikgazi için vizyon projelerinin Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

  • Milli Eğitim Bakanı Iğdır'a ziyaret gerçekleştirdi
    14:22 Milli Eğitim Bakanı Iğdır'a ziyaret gerçekleştirdi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır Valiliğini ziyaret etti ve burada bir süre sohbet etti. Bakan Tekin, daha sonra öğretmenler ve eğitim yöneticileri ile bir araya gelecek.

  • Çevre Bakanı Özhaseki, Lavuar Alanı'nda İncelemelerde Bulundu
    14:21 Çevre Bakanı Özhaseki, Lavuar Alanı'nda İncelemelerde Bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak'taki Lavuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. Bakan Özhaseki, bölgede TOKİ tarafından müze, sosyal tesis ve çarşı inşaatlarına başlandığını belirtti. Projenin tamamlandığında Zonguldak'a yakışacak bir alan olacağını söyleyen Özhaseki, ayrıca esnafın işlerini sürdürebilmeleri için yeni iş yerleri yapıldığını da açıkladı.


Advertisement