Başkan Kocamaz'ın Hafta Sonu Mesaisi Yoğun Geçti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz'ın Hafta Sonu Mesaisi Yoğun Geçti

Başkan Kocamaz\'ın Hafta Sonu Mesaisi Yoğun Geçti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hafta sonunda doludan zarar gören Tarsuslu çiftçiler ve tenisçilerle bir araya geldi.

14.04.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hafta sonunda doludan zarar gören Tarsuslu çiftçiler ve tenisçilerle bir araya geldi. Hafta sonunu yoğun geçiren Kocamaz, ilk nikahını da kıydı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Kocamaz, Mersin Tenis, Yelken ve Yüzme Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkı sunduğu Mersin Cup Challenger Tenis Turnuvası'nda çift erkekler kupa törenine katıldı. Mersin'in önemli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmasının mutluluk verici olduğunu belirten Kocamaz, turnuvada birinci olan tenisçilere kupalarını vererek, "Kentimizin olumlu anlamda tanıtımına katkı sunan her türlü girişimi desteklemeye hazırız. Bu turnuvada mücadele eden 33 ülkeden 105 sporcuyu tebrik ediyorum" dedi.

Hafta sonunda Tarsus ilçesine de giden Kocamaz, bir hafta önce yağan doludan etkilenen Özelbahşiş, Atalar, Kulak, Yeşiltepe, Alifakı ve Kelahmet Mahallelerini ziyaret ederek, çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kocamaz'a sorunlarını anlatan Tarsuslu çiftçiler, "Geçen hafta meydana gelen şiddetli fırtına ve arkasından bastıran dolu yağışı, özellikle karpuz seralarını yerle bir etti ve 1 yıllık emeğimiz bir anda sona erdi. TARSİM, zararın sigorta kapsamı dışında kaldığını öne sürerek zararımızı ödemiyor" dediler.

Vatandaşların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi için konuyla ilgili tüm yetkililerin seferber olması ve çiftçilere yardım etmesi gerektiğini kaydeden Kocamaz da "Bu konuda Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görev olması halinde yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyor ve çiftçi kardeşlerime tekrar geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk nikahını da kıydı. Mersin Denizpark Tesisleri içerisinde yer alan Artika Balo Salonu'nda gerçekleşen nikah töreninde, Feyyal ve İbrahim çiftinin nikahını kıyan Kocamaz, "Tarsus Belediye Başkanı iken çok sayıda nikah kıydım. Ancak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kıydığım ilk nikah size nasip oldu. Allah yuvanıza bir ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur ve bereket versin" ifadelerini kullandı.

Başkan Kocamaz'ın nikahlarını kıydığı genç çiftin şahitliklerini ise AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ile CHP eski milletvekillerinden Ali Oksal yaptı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz'ın Hafta Sonu Mesaisi Yoğun Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement