Başkan Köşker, Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker, Hizmetlerini Anlattı

Başkan Köşker, Hizmetlerini Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eski 'yap-boz' belediyecilik anlayışıyla çalışmadıklarını vurguladı.

12.02.2013 04:47  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Samsunlular Derneği'ne AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte konuk olan ve hizmetlere ilişkin sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Eski 'yap-boz' belediyecilik anlayışının aksine;

kaynakları en doğru şekilde ve yerinde kullanarak hizmetlerimizle kentimizi donatıyoruz" dedi.

Her hafta Gebze'deki hemşeri derneklerine konuk olan ve yapılan hizmetlerin yanı sıra hayata geçirilecek yeni projeleri vatandaşlara anlatan Başkan Köşker, Samsunlular Derneği'ni ziyaret etti. Gebze'de yaşayan Samsunlulara belediye hizmetlerini sinevizyon eşliğinde anlatan Başkan Köşker'in yanı sıra toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Ev sahibi Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Cenap Köksal'ın açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti'nin siyaset anlayışının temelinde insan odaklı siyaset olduğunu vurguladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında, Gebze'de yaşayan Samsunluları kapsamlı bir şekilde bilgilendirdi. Gebze Belediyesi'nin güçlü mali yapısıyla; yeni hizmetler için artık satan değil, satın alan ve kamulaştırma yapan bir belediye konumuna geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli bir şekilde Gebze'nin alt ve üst yapısında çalışma seferberliğinin başlatıldığını vurgulayan Başkan Köşker, "Eski 'yap-boz' belediyecilik anlayışının aksine altyapısı tamamlanmayan hiçbir mahallede ve bölgede üst yapı çalışmalarına başlamadık. Kaynakları en doğru şekilde ve yerinde kullanarak hizmetlerimizle kentimizi donatıyoruz" dedi.

Gebze'de başlatılan değişim ve dönüşümün tüm hızıyla sürdüğünü vurgulayan Başkan Köşker, yeni projelere ilişkin de bilgi verdi. Cuma pazarının kaldırılarak, fen işleri şantiyesinin bulunduğu alana kurulacak Gebze'nin ilk ve tek modern kapalı pazaryerine taşınacağını dile getiren Köşker, "Gebze'mizde bizden önceki yönetimlere nasip olmayan Cuma pazarını kaldırarak, fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa edeceğimiz şık görünümlü kapalı pazar yerine taşıyarak ilk adımı atmak istiyoruz. Yer altı otoparkı, fuar ve düğün organizasyonlarına olanak sağlayacak toplantı alanı, sağlık, zabıta ve idare birimlerinin yanı sıra sağlık merkezi, pazarcı esnafımızın her türlü konforuna cevap verecek satış alanları, ibadethanesiyle modern kapalı pazar kompleksi tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte olacak" dedi. Başkan Köşker ayrıca, Cuma pazarının kaldırılmasının ardından Şehit Numan Dede Caddesi'nin trafiğe kapatılarak, nostalji tranvayı ile ulaşımın sağlanması

konusunu ise bölge esnafıyla istişare edeceklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker, Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement