Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Çalışmaları Değerlendirdi

Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Çalışmaları Değerlendirdi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

03.03.2018 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahrandı Restorant'ta yapılan yemekli toplantıya meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve 86 muhtar katıldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada belediye çalışmaları ve projeleri hakkında genel bilgiler vererek, muhtarların taleplerini aldı. Başkan Mahmut Badem, göreve geldiğimiz günden bugüne sürekli sizlerle birlikte olmaya özen gösteriyoruz. 3-4 ayda bir sizlerle toplantılar düzenliyoruz. Taleplerini değerlendirip, önümüze bir yol haritası belirliyoruz" dedi. İlçe merkezindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan; İstasyonun iki kısmında yeni bir düzenleme yaparak, tamtamlara kadar olan kısımda bisiklet yolu, spor ve dinlenme alanları oluşturacağız. Kokoreççiler için de standart büfeler konulacak. Üç Eylül Mahallesinde inşası devam eden düğün salonumuz, mahalle sakinlerinin özel merasimleri için kullanacağı modern bir alan olacak. Düğün salonunun karşındaki alanda taziye evi projemizi uygulayacağız. Yanında bulunan alanı da Etüt ve Rehberlik Merkezi olarak hizmet veriyoruz. Çocuklarımız eğitimci personelimiz eşliğinde ödevlerini yaparak, çeşitli eğitici yarışmalar düzenliyor. Müftülük ve Halk Eğitimi işbirliği ile kadınlara özel kurslar düzenliyoruz. Üç Eylül Mahallesi eski istasyon karşısında yeni bir cami yapacağız. Gerekli kamulaştırmalar yapıldı, projeleri hazır. Aynı cadde üzerinde 2004-2009 dönemindeki görev süresinde kamulaştırdığımız evin restorasyonu tamamlandı. Buraya kalıcı oyuncak sergisi açacağız. Çocuklarımız geçmişten günümüze oyuncakları tanırken, eğitici oyuncaklarla oynama fırsatı bulacaklar.

SPOR ALANLARI ÇOĞALIYOR

Şehrin her yerinde spor alanları oluşturulduğunu belirten Başkan Mahmut Badem; "Perşembe Pazarı kafeteryası alt katında spor alanı oluşturuyoruz. Kadınlar bir taraftan spor yaparken, çocukları da eğitmen gözetiminde oyun alanında vakit geçirecekler. Aynı çalışmanın bir benzeri eski otogarda uygulayacağız. AssisTT altındaki dükkanların bir kısmı spor alanı, bir kısmı ise nargile kahvesi olacak. Hanımlar Lokali'nin inşaatı başladı. Yüzme havuzu, saunası, kurs odaları ve spor alanları ile Ödemiş'in en özel mekanlarından biri olacak" dedi.Yapım çalışmaları devam eden Salı Pazarı, Kırkoluk, Gölcük Göl Kenarı Rekreasyon Projesi, Fuar Alanın üstünün kapatılması, Birgi, Bademli ve ilçe merkezindeki restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan, hükümet desteği ile yapılan projeleri anlattı. Daha sonra muhtarların talepleri alındı.

MUHTARLARA DOĞUM GÜNÜ JESTİ

Belediye Başkanı Mahmut Badem, doğum günü aynı güne rastlayan 4 muhtarın doğum gününü kutladı. Günlüce Mahalle Muhtarı Arif Meşe, Karakova Mahalle Muhtarı Zafer Yiğenli, Yılanlı Mahalle Muhtarı Sami Girgin ve Pirinççi Mahalle Muhtarı Yalçın Kocakabak, kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı kesti. Muhtarlar Belediye Başkanı Mahmut Badem'e bu güzel sürpriz için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement