Başkan Memduh Büyükkılıç Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başkan Memduh Büyükkılıç Açıklaması

Başkan Memduh Büyükkılıç Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliğince düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliği kapsamında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti, şehit ve şehit aileleri ile ilgili projeler hakkında...

18.03.2019 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliğince düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliği kapsamında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti, şehit ve şehit aileleri ile ilgili projeler hakkında bilgiler verdi.

Tüm Şehitleri bir kez daha rahmetle andığını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç"Canlarından kıymetli evlatlarını vatan uğruna şehit veren ve şehadet haberini aldığında "Vatan Sağolsun" diyebilecek kadar yüreği vatan ve bayrak sevgisi ile dolu olan şehit ailelerimiz bizim başımızın tacıdır. Onlar aziz şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri belediyeleri olarak şehit ailelerine birer ev verdiklerini hatırlatarak, önümüzdeki süreçte Şehitler, Şehit aileleri ve gaziler ile ilgili olarak önemli projeleri gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Memduh Büyükkılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement