Başkan Özacar, 2017 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özacar, 2017 Yılını Değerlendirdi

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, düzenlediği basın toplantısında 2017 yılını değerlendirdi.

16.01.2018 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, düzenlediği basın toplantısında 2017 yılını değerlendirdi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantıya gazetecilerin yanı sıra Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.

Gelibolu'nun doğa harikası bir ilçe olduğunu belirten Başkan Özacar, sorumluluk bilinci içinde ilçeye projelerin en güzelini yaptıklarını ifade etti.

Eleştirilerin çok doğal olduğunu vurgulayan Özacar, "Eleştirilerin hep yapıcı taraflarını alıyor ve göz önünde bulunduruyoruz. Sahil yolu çalışmalarımız devam ediyor. Mayıs veya haziran ayı içerisinde burayı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Yeşile ne kadar önem verdiğimizi de bu çalışmalar bittiğinde göreceksiniz. Yılda diktiğimiz ağaç sayısı bin 500 civarındadır."

Fener Üstü projelerinin devam ettiğini anlatan Özacar, şöyle devam etti:

"Ancak buradaki 3 bin 700 metrekarelik alanımız Maliye tarafından satıldı ve burayı bir vatandaş satın aldı. Burası sit alanı olduğu için yapılaşmaya olanak yok. Belediye olarak burayı istimlak edip projemize katacağız. Burada bulunan bir fenerimiz var. Burada minyatür bir deniz eserleri teşhir alanı yapacağız. Milli Savunma Bakanlığı'na bir dosya gönderdik. Onlara ait ve bizim de tapulu malımızın içinde bulunduğu 25 bin 500 metrekarelik bir alanı kamulaştırmak istiyoruz. Bu proje yaklaşık 5.5 milyon lira bedelli olacak. Şimdi cevap bekliyoruz. Bir de Kıyı Emniyet binalarıyla ilgili konuşmalar oluyor. Mevcut binanın yol ortasından kalkması ve burasını park alanı yapmak için arka kısımda yer verdik. Meclisimizde doğalgaz konusunu detaylı olarak görüşüp ele alacağız ve oy birliği ile karar alıp çalışmalarımızı devam ettireceğiz."

Toplantı soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Özacar, 2017 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement