Başkan Özaltun'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Özaltun'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Başkan Özaltun\'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye meclis üyeleriyle birlikte, bir süre önce göreve başlayan Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

27.09.2017 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye meclis üyeleriyle birlikte, bir süre önce göreve başlayan Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel'in de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Özaltun, Kaymakam Özdemir'le birlikte iyi bir uyum içerisinde ilçe genelinde çok önemli hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti. Belediye meclis üyeleri de Kaymakam Özdemir'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ise, belediye meclis üyeleriyle tanışmaktan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve belediye meclis üyelerinin son ziyaret durağı Beyşehir Malmüdürlüğü makamı oldu. Özaltun ve beraberindekiler, Malmüdürlüğü görevine yeni atanan Muhammet Ali Karabacak'ı da makamında ziyaret ederken, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Özaltun'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement