Başkan Özaltun: "Vatandaşımız 'İstikrarı Bozmayacağız' Diyor" - Son Dakika
Güncel

Başkan Özaltun: "Vatandaşımız 'İstikrarı Bozmayacağız' Diyor"

Başkan Özaltun: "Vatandaşımız \'İstikrarı Bozmayacağız\' Diyor"

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’e bağlı dış mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

20.06.2018 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'e bağlı dış mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beyşehir'e bağlı Avdancık, Bayat, Bekdemir, Fasıllar, Karahisar, Hüseyinler, Yazyurdu, Eylikler, İsaköy, Sarıköy ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti. Özaltun, Üçpınar Mahallesi'ndeki vatandaş buluşmasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarında yaşadığı değişime dikkat çekti. Aynı değişim ve gelişimin belediye başkanı olarak görev yaptığı Beyşehir'de de yaşandığını vurgulayan Özaltun, hem ülkenin farklı noktalarında hem de Beyşehir'in her köşesinde çok farklı hizmeti son 4 yılda vatandaşla buluşturduklarını vurguladı.

Vatandaşların AK Parti iktidarlarına verdiği son dönemde giderek artan desteğe de teşekkür eden Özaltun, bugün de milletin yapılan bu hizmetlerden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şükran duygularını ifade ettiğini belirterek, "Allah hepsinden razı olsun diyorlar. Biz durumun farkındayız, bilincindeyiz. AK Parti'ye dün de oyumuzu verdik, bugün de vermeye devam edeceğiz" sözleriyle gösterilen teveccühe vurgu yaptı.

"İstikrarı bozmayacağız diyor vatandaşımız ve hemşerimiz"

Beyşehir'de de günlerdir sahayı karış karış gezdiklerini, dış mahallelere yönelik ziyaretleri devam ettirdiklerini anlatan Özaltun, "İstikrarı bozmayacağız diyor vatandaşımız ve hemşerimiz. Şunu görüyorlar aslında. Çeşitli entrika ve oyunlarla bizi birbirimize düşürmeye çalıştıklarının vatandaşlarımız da artık farkında. Ülkemizi Suriye gibi yapmak istiyorlar. Irak gibi yapmak istiyorlar. Hani hep Amerika Irak'a hep huzur getirecekti ya; huzur geldi mi Irak'a? Var mı Irak'ta bir huzur? Şimdi Suriye'ye bakıyoruz. Suriye'de dünyanın farklı noktalarından farklı ülkeler var. Aslında dünya savaşı var. Amerika, İngiltere, Fransa, İtalya, Yunanistan hepsi oradayken Suriye'de iken biz Afrin'den girdiğimizde 'hop neye giriyorsun' diye sordular. Bizim kendi sınırımız esas, sizin ne işiniz var. Bir sürü üs kurmuşsun Amerika olarak orada sen üs kurarken sıkıntı yok, biz oraya girmeye kalktığımızda Türkiye Cumhuriyeti olarak bize sıkıntı yapıyorsunuz. Bugün biz Afrin'e girmeseydik oradaki sınırda sığınak oluşturmuşlar, dehlizler oluşturmuşlar. Toprak altında böcekler büyürler ya büyümüş. Ülkeye 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde başarılı olunsaydı giriş yapacaktı PKK'sı, DEAŞ'ı, YPG'si ama amaçlarına çok şükür ulaşamadılar. Sonraki süreçte ise Afrin'e girildi. Bugün ise Türk askeri Mümbiç'te biliyorsunuz. Şu anda oraya girdi. Şimdi sıra Kandil'de PKK'nın yuvalandığı Kandil'de, Türk askerimiz orada. Bir lider çıkıyor Bosna Hersek'te, Myanmar'daki, Suriye'deki Filistin'deki kardeşlerimize sahip çıkıyor. Dünyadaki mazlumlar için Türkiye Cumhuriyeti çok önemli, bizi bölmek istediler bölemediler, hiçbir zaman da sizlerin bu desteğiyle, bu birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece bölemeyecekler "diye konuştu.

Özaltun konuşmasında, Üçpınar Mahallesi sakinlerine yerleşim merkezine bir düğün salonu kazandıracaklarını da müjdelerken, Beyşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, içeriğinde ilçeye son 4 yılda kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı bir dergi hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Özaltun: 'Vatandaşımız 'İstikrarı Bozmayacağız' Diyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement