Başkan Özcan, en başarılı belediye başkanları arasına girdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özcan, en başarılı belediye başkanları arasına girdi

Başkan Özcan, en başarılı belediye başkanları arasına girdi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, özel bir araştırma şirketi tarafından hazırlanan 2020 Yılının En'leri listesinde en başarılı 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı arasında yüzde 68,1 oy oranı ile 3. sırada yer aldı.

10.12.2020 13:48  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, özel bir araştırma şirketi tarafından hazırlanan 2020 Yılının En'leri listesinde en başarılı 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı arasında yüzde 68,1 oy oranı ile 3. sırada yer aldı.

Pek çok araştırma şirketinin Türkiye genelinde yaptığı anketlerde en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, son olarak özel bir araştırma şirketi tarafından '2020 Yılının En'leri' listesinde 3. sırada yer aldı.

Bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemi ile 27 Kasım-7 Aralık 2020 tarihleri arasında 30 büyükşehirde 16 bin 140 kişi ile yapılan anket sonucuna göre yüzde 68,1 oy oranı ile büyük bir başarı elde eden Başkan Özcan, 2020 yılında yapılan tüm anketlerde zirveyi korudu.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecine rağmen Nazilli'de yapılan hizmetlerin halk tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Başkan Özcan, "Öncelikle yapılan tüm anketlerde bizi zirveye taşıyan hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük bir teveccüh göstererek bizleri bu kentin belediye başkanı seçen ve akabinde gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli Nazilli halkı ile şehrimizin hem sosyal hem de ekonomik anlamda kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız bu sonuçlar yürüdüğümüz yolda bizlere sonsuz bir güç vermektedir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Özcan, en başarılı belediye başkanları arasına girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement