Başkan Özdemir Gençleri Yemekte Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özdemir Gençleri Yemekte Ağırladı

Başkan Özdemir Gençleri Yemekte Ağırladı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin millet tarafından püskürtülmesinin ardından meydanda tutulan demokrasi nöbetinde şanlı Türk bayrağını dalgalandıran gençleri yemekte ağırladı.

09.08.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin millet tarafından püskürtülmesinin ardından meydanda tutulan demokrasi nöbetinde şanlı Türk bayrağını dalgalandıran gençleri yemekte ağırladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Tigen ve gençlerin ailelerininde katıldığı Pirler Parkı'ndaki yemekte konuşan Başkan Özdemir, "25 gündür meydanlarda milletin iradesine, devletimize, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmanız takdire şayandı. Biz geleceğimiz olan gençlerimize, ülkeyi emanet edeceğimiz tüm çocuklarımıza güveniyoruz. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye üzerinde emelleri olan hainlerin komplolarından vazgeçmeyeceklerine değinen Cafer Özdemir, "Başka oyunlarla tekrar karşılaşabiliriz. Sizlerin farklı grupların emellerine ait olmamanız gerekir. Hangi şartlarda olursa olsun ülkemizin ve milletimizin arkasında olmalısınız. Bu günleri de inşallah el birliğiyle atlatacağız. Ben sizleri bu güzel davranışınızdan ötürü bir kez daha takdir ettim. Hepinizin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.

Özdemir, demokrasi şehitleri için dua edildiği yemeğin sonunda fotoğrafı çektirdiği gençlere hediyeler verdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özdemir Gençleri Yemekte Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement