Başkan Özpolat 50 Öğrenciyi Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özpolat 50 Öğrenciyi Sevindirdi

Başkan Özpolat 50 Öğrenciyi Sevindirdi

Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, beldede eğitim gören ihtiyaç sahibi yaklaşık 50 çocuğa okul yardımında bulundu.

18.09.2013 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. 2013-2014 eğitim - öğretim yılına başlayacak olan ihtiyaç sahibi öğrencileri önceden tespit eden Başkan Özpolat, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere okul forması, ayakkabı, çanta ve kırtasiye yardımı yaptı. Hediyelerini almak üzere belediye hizmet binasına gelen öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Hasan Özpolat, miniklerin hediyelerini başkan Vekili Zekai İnce ile birlikte verdi.

Eğitimin önemli olduğuna değinen Başkan Özpolat, "Ülkelerin gücü, eğitim seviyesi ile yakından ilgilidir. Öğrenciler ülkemizin geleceğidir. İmkanlar dahilinde herkesin eğitime katkıda bulunması gerekmektedir. Bizler de imkanlarımız dahilinde eğitime destek olmaktayız. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi bizleri sevindirirken, onların da başarıya ulaşmalarını sağlamaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özpolat 50 Öğrenciyi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement