Başkan Özpolat Annesinin Yedisinde Hayır Yemeği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özpolat Annesinin Yedisinde Hayır Yemeği Düzenledi

Başkan Özpolat Annesinin Yedisinde Hayır Yemeği Düzenledi

Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan ÖZPOLAT, annesinin vefatı dolayısıyla vatandaşa iftar yemeği verdi.

04.08.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta annesi Haney ÖZPOLAT'ı kaybeden Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan ÖZPOLAT, memleketi Malatya Alican Köyü'nde yapılan cenaze töreninin ardından Altınoluk'a döndü. Makamında taziyeleri kabul eden Başkan ÖZPOLAT'a başsağlığı dilemek isteyen vatandaşlar Belediye'ye geldi. Sındırgı Belediye Başkanı Özgür ERTUĞRUL, Güre Belediye Başkanı Kamil SAKA, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan ARSLAN, Edremit CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, Edremit CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Akçay, Zeytinli CHP Belde Başkanları, Altınoluk CHP Belde Başkanı ve yönetimi, Altınoluk CHP Belde Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Altınoluk Belediye Meclis Üyeleri, Eski Edremit CHP İlçe Başkanı Necmi DÖNMEZ ve eşi, Mahalle muhtarları, Dernek Başkanları ve üyeleri, Basın mensupları, Belde de bulunan okul müdürleri, Altınoluk'ta bulunan iş adamları, Altınoluk Belediyesi personeli ve binlerce vatandaş Başkan ÖZPOLAT'a başsağlığı dileklerini iletti.

Aynı zamanda annesinin yedisi olan bu önemli günde Başkan ÖZPOLAT annesi için hayır yemeği de verdi. Belediye de taziyeleri kabul eden Başkan ÖZPOLAT misafirleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda vefat eden annesi için düzenlediği iftar yemeğine geçti. Altınoluk Alevi Kültür Derneği Cemevi hocası Niyazi Şahin ile Kundakçı Dede Merkez Camii imamı Şerif BAYAR'ın okuduğu duaların ardından binlerce insan iftarını açtı.

Duygulu anlar yaşayan Başkan ÖZPOLAT annesinin gerek hastalığı sırasında gerekse vefatından sonra kendisini yalnız bırakmayan, cenazesine bizzat katılan, çelenkleri ile telefonları ile gönderdikleri mesajlar ile acısını paylaşan tüm dostlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özpolat Annesinin Yedisinde Hayır Yemeği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement