Başkan Özpolat, Folklor Ekibini Onurlandırdı - Son Dakika
Güncel

Başkan Özpolat, Folklor Ekibini Onurlandırdı

Başkan Özpolat, Folklor Ekibini Onurlandırdı

Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, Altınoluk Belediyesi Folklor Ekibi ile yemekte buluşup teşekkür plaketi verdi.

18.09.2013 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 yıl önce kurulan Altınoluk Belediyesi Folklor Ekibinde geçmişten bugüne yer alan herkes Altınoluk Belediyesi Folklor Ekibi Hocası Ahmet Anılan öncülüğünde Başkan Özpolat'ın kendileri için düzenlediği yemekte bir araya geldi. Ekibe emek veren herkese tek tek teşekkür belgesinin sunulduğu gecede ekibin hocası Ahmet Anılan´a da 13 yıllık emeği için bir teşekkür plaketi sunuldu.

Folklor ekibinin Altınoluk'a çok şey kattığını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Özpolat, "Altınoluk mitolojik bir öneme sahip. Yöresel halk oyunları ekibi de tarihi yansıtmaktadır. Geçmişten günümüze kadar bozulmadan gelen folklor gösterilerimiz, bölgenin tanıtımı için de önem arz etmektedir. Yöremizin tanıtımında ve folklorumuzun yaşatılmasında büyük katkı sağlayan Altınoluk Belediyesi Folklor Ekibimize teşekkür ediyorum. Bu önemli ve çok güzel bir yetenek. Hepinizi bu yeteneğinizi geliştirip, gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmalar dolayısıyla bir kez daha kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özpolat, Folklor Ekibini Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement