Başkan Öztürk, Hamdilli Mahallesi Sakinleri ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Öztürk, Hamdilli Mahallesi Sakinleri ile İftarda Buluştu

Başkan Öztürk, Hamdilli Mahallesi Sakinleri ile İftarda Buluştu

Ceyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

05.07.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire amirleriyle Hamdilli mahalle sakinleriyle iftarda biraraya geldi.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar programlarına devam eden Ceyhan Belediyesi, ilçede her gün farklı noktalarda bin kişilik iftar yemeği vererek mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Hamdilli Mahallesinde verilen İftar yemeğinde bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk mahalle sakinlerine hitaben şöyle konuştu;

"Ramazan, birlik olma ruhudur. İstedik ki hep birlikte iftarımızı edelim. Ramazan ayının ruhuna yakışan, birlik ve beraberlik işte bu masalarda hep beraber yaşanıyor. Bu ay arınma ve nefsimizi temizleme ayıdır. Böyle güzel bir günde sizlerle aynı sofrada iftar etmekten dolayı Allah'a hamd olsun." dedi.

İftar yemeğinin ardından semazen gösterisi yapıldı ardından Başkan Alemdar Öztürk Handilli Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. Öte yandan Namık Kemal Mahallesindeki konser alanında etkinliklerde Ceyhan'lılar Ateş Baz, Aşık ile Tiyatro gösterisini izlediler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Öztürk, Hamdilli Mahallesi Sakinleri ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement