Başkan Palancıoğlu Çömlekçi Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu Çömlekçi Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Palancıoğlu Çömlekçi Mahallesi\'nde Vatandaşlarla Buluştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çömlekçi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerine gerçekleştirilen hizmet ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

10.03.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çömlekçi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerine gerçekleştirilen hizmet ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Palancıoğlu, "Ben göreve geleli yaklaşık 3 sene oldu. Bu 3 yılda birçok proje ürettik. Birçok yatırımı hayata geçirdik. Belediye olarak sadece Talas'a değil Türkiye'ye örnek projeler yapıyoruz. Yeni bağlanan mahallelerimize otobüs seferlerini başlattık. Milli Eğitim'in taşımalı eğitimi için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bunu da yaparsak öğrenci servisi buralara gelmiş olacak. Başakpınar'a ortaokul ve İmamhatip lisesi yaptırdık. Doğalgazı getirdik. Kepez'e stad yaptırdık. Sakaltutan Mahallesi'ne kültür merkezi yaptırdık. Süleymanlı Mahallesine 1 megawatt güneş tarlası kurduk. Talas Belediyesinin park ve bahçelerde kullanılan elektrik ihtiyacını karşılayacak. Talas Belediyesi artık elektriğe para vermeyecek kendi elektriğini üretecek. Bizim ölçeğimizde bir belediye tarafından yapılmış bir örneği yok. Süleymanlı'ya otoban gibi yol yaptık. Yamaçlı'ya anaokulu ve sağlık ocağı yaptık. Birçok mahalleye fırın yaptık. Koştur koştur gayretle iş yapmanın peşindeyiz. Amacımız sizleri rahat ettirmek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e yatırımlarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Palancıoğlu, "Sizlere kapımız her zaman açık. İstediğiniz zaman belediyemize gelip benimle görüşebilirsiniz. Sizler için çalışıyor hizmet üretiyoruz. 8 cami yaptırıyoruz. 4 tanesini açtık, diğerlerinin de açılışını yapacağız. Bu 2 sene içerisinde Türkiye tarihinde gerçekleşen bir rekordur. 6 tane okul yaptırdık. Talas tarihinde şimdiye kadar yapılan okulların yüzde 16'sını biz 2 yılda yaptık. 2 tane sağlık ocağı açtık önümüzdeki ay inşallah 3 tane daha sağlık ocağı yaptırıyoruz. Biz böyle birlik içeresinde olursak daha nice hizmetler yaparız. Sizler için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Katıldığınız için teşekkür ederim." diye konuştu.

Çömlekçi ziyaretinde Başkan Mustafa Palancıoğlu'na eşlik eden AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost, "Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Çömlekçi Mahallemizi çok seviyoruz. Ülkemizin huzur içinde olması için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Gayretle çalışmamız lazım." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu Çömlekçi Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement