Melikgazi'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Melikgazi'den kısa kısa

Melikgazi\'den kısa kısa

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Saadet Partisi İl ve Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu üyelerine 2020 yılı faaliyetlerini anlattı.

18.02.2021 14:02  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Saadet Partisi İl ve Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu üyelerine 2020 yılı faaliyetlerini anlattı.

Palancıoğlu, salgın dönemi olmasına rağmen dolu dolu bir hizmet yılını geçirdiklerini anımsattı.

Özellikle camiler, okullar, sağlık ocağı, park ve yeşil alan ihtiyaçlarının karşılandığı bir yıl olduğunu vurgulayan Palancıoğlu, "Birçok alanda rekor kırdık. Mesai arkadaşlarımızla yoğun çalışarak rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktık. Emeği ve gayretli çalışmaları için mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Rekor çalışma ve hizmetlerimiz 2021 yılında da devam edecek." ifadelerini kullandı.

Programa Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve yönetimi, Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke katıldı.

Melikgazi'de genişletilen yola Dr. Sami İpek ismi verildi

Palancıoğlu, Sivas Caddesi ile Hulusi Akar Caddesi'ni birbirine bağlayan kanal boyu caddesinde genişletilen yola Dr. Sami İpek isminin verildiğini belirtti.

Yarın yeni yolun açılacağını ifade eden Palancıoğlu, ocak ayı meclisinde aldıkları kararla Sivas Caddesi ile Hulusi Akar Caddesi'ni birbirine bağlayan kanal boyu caddesine doktor, siyasetçi ve hayırsever Dr. Sami İpek'in isminin verilmesinin kararlaştırıldığını hatırlattı.

Bu sayede vefa borçlarını ödemek istediklerini aktaran Palancıoğlu, "Bu yeni yolumuz gidiş geliş 8 kilometre. Yol kenarına 1000 ağaç dikildi. Yolumuzu genişletmek için 60 metruk bina yıkımı gerçekleştirdik. Artık daha nitelikli ve işlevsel bir yol oldu. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Melikgazi'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement