Başkan Polat, Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Polat, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Söz Gençlerin" programı kapsamında Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

19.02.2019 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Söz Gençlerin" programı kapsamında Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Polat, öğrencilerle bir araya gelmeden önce Battalgazi Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ile bazı anaokulu bahçelerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili protokol imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Polat, çocuklar için hazırlanmış çok güzel bir projenin hayata geçirildiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime yapılacak her türlü yatırıma destek olmaya gayret gösteriyoruz. Eğitime başlama yaşını ne kadar aşağı çekersek başarıyı yakalamamız daha kolay olur. Çocuklarımızın eğitim gördüğü fiziki alanların iyileştirilmesi çok önemli. Bu çalışmalarında ve projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Protokol sonrası Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Polat, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öncelikle kendinize bir hedef belirlemeli ve bu hedefe ulaşabilmek için yoğun bir çalışma içerisine girmelisiniz. Her zaman işinizde başarılı olmak için ne yapıyorsanız yapın en iyisini yapmaya çalışın. Okumayı hiçbir zaman ihmal etmeyin." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Polat, Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement