Başkan Polat ve Sanatçı Öge, Kandil Simidi Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Polat ve Sanatçı Öge, Kandil Simidi Dağıttı

Başkan Polat ve Sanatçı Öge, Kandil Simidi Dağıttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Sanatçı Talha Bora Öge, Mevlit Kandili münasebetiyle YEKSAM bünyesinde faaliyet gösteren beş ayrı Yeşil Konak’ta kandil simidi dağıttı.

22.12.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Sanatçı Talha Bora Öge, Mevlit Kandili münasebetiyle YEKSAM bünyesinde faaliyet gösteren beş ayrı Yeşil Konak'ta kandil simidi dağıttı.

Yeşilyurt Belediyesi, Çırmıktı, Gündüzbey, Şahnahan, Topsöğüt ve Dilek Yeşil Konak Merkezleri'nde kandil simidi ikramında bulundu. Yeşilyurt Belediye personeli tarafından öğlen namazı çıkışında Yeşil Konak Merkezleri'nde düzenlenen programlarda kandil simidi dağıtıldı. Büyük bir memnuniyetle karşılanan simit dağıtımı sırasında görevliler, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın Mevlit Kandili de kutladılar. Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Sanatçı Talha Bora Öge de Başkan Polat ile birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Gündüzbey Yeşil Konak'ta incelemelerde bulunan Başkan Polat, Sanatçı Talha Bora Öge ile birlikte sınıfları gezerek, öğrenciler ve kursiyerlerle de sohbet etti. Yeşil Konak Eğitim Merkezleri hakkında Sanatçı Talha Bora Öge'ye bilgiler aktaran Başkan Polat, kursiyer ve öğrencilere kandil simidi ikram etti. Hz. Muhammed'in ( S.A.V.) Hadis-i Şeriflerinin yazılı olduğu kartonları taşıyan öğrencilere Başkan Polat ve Sanatçı Talha Bora Öge büyük ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Sanatçı Öge, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Sanatçı Talha Bora Öge, Yeşil Konak Merkezleri'nde verilen eğitimler ve ele emeği göz nuru eserleri Başkan Polat ile birlikte inceledi. Sanatçı Öge'ye, Başkan Polat, kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarından Mercedes Kadir'in bez bebeğini hediye etti.

ESNAFLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Sanatçı Öge ile birlikte Gündüzbey'de kandil simidi dağıtarak vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Polat, "Yüce Allah tarafından insanlığa gönderilen rahmet elçisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) örnek ahlakını anlamayı ve O'nun verdiği mesajları idrak ederek yaşamayı nasip etsin. Bu vesileyle bütün İslam aleminin mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik eder, ülkemize ve insanlık alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Polat ve Sanatçı Öge, Kandil Simidi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement