Başkan Recep Tuna, Cumayeri'nde Sıkmadık El Bırakmıyor - Son Dakika
Politika

Başkan Recep Tuna, Cumayeri'nde Sıkmadık El Bırakmıyor

Başkan Recep Tuna, Cumayeri\'nde Sıkmadık El Bırakmıyor

Cumayeri Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti belediye başkan adayı Recep Tuna ve ekibi Cumayeri'nin en batısından en doğusuna kadar çalışmalarına devam ediyor.

21.03.2019 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumayeri Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti belediye başkan adayı Recep Tuna ve ekibi Cumayeri'nin en batısından en doğusuna kadar çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlarına sık sık dile getirdiği "Çalmadık ev kapısı, sıkmadık el bırakmayın" sözü ile yola çıkan Başkan Tuna ve ekibi büyük ilgi ile karşılanıyor.

Cumayeri'nin mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna uzak yakın demeden vatandaşlara ulaşıp onları dinlemeyi ihmal etmiyor. Başkan Tuna beraberinde İlçe Teşkilat Başkanı Necdet Keleş, AK Parti Cumayeri yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile birlikte kapı kapı gezerek 5 yılda yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını tek tek anlatıyor. Hedeflerin tüm evlere girip gönüllere dokunmak olduğunu söyleyen Başkan Tuna; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önem verdiği ve sloganlarımızda da yer alan gönül belediyeciliği yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz. Milletimiz ile olan gönül bağını artırmak için çalışmalarımız ekip arkadaşlarımız ile birlikte devam ediyor. Girdiğimiz evlerde büyük ilgi ile karşılaşıyoruz" dedi.

Kahvehane toplantıları coşkulu geçiyor

İkinci kahvehane toplantısını gerçekleştiren ve karşılaştığı coşkulu kalabalıktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tuna; "Kahvehane toplantılarımızda heyecanı, kalabalığı ve coşkuyu görmek bizleri hem sevindiriyor hem de duygulandırıyor. Allah hem birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızdan hem de bizleri dinleyen Cumayeri halkından razğı olsun. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimizin kararına her zaman güvendik ve saygı duyduk. Bizler de 5 yıl boyunca onların yüzünü kara çıkarmayacak hizmetlerde bulunmaya gayret ettik. Seçim vaatlerimizin tamamını yerine getirdik. Her bir vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için şimdiye kadar çalıştığımız gibi bundan sonra da çalışmaya gayret edeceğiz. Hangi mevkiye gelirsek gelelim mühim olan hoş bir seda bırakmaktır. Bizler Cumayeri için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Recep Tuna, Cumayeri'nde Sıkmadık El Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Erdoğan ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı
    14:57 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Erdoğan ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarına ilişkin açıklama yaparak, yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldığını belirtti. Şimşek, vatandaşlardan üretilen dedikodulara itibar etmemelerini ve politikaları ile ilgili duymadıkları hiçbir haber veya söylentiye inanmamalarını istedi.

  • Antalya'nın domates ihracatı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle düştü
    14:55 Antalya'nın domates ihracatı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle düştü

    Antalya, Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi olarak bilinirken, Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle ihracatı düşmeye başladı. İhracatçılar, Ukrayna nüfusunun azalması ve tüketim gücünün zayıflaması nedeniyle ihracatın yüzde 70 düştüğünü belirtti. Ayrıca, üretim maliyetlerinin yüksek olması ve ulaşım sorunları da ihracatçıların karşılaştığı diğer sorunlar arasında yer alıyor.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement