Başkan Revi Alacahan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Revi Alacahan'da İncelemelerde Bulundu

Başkan Revi Alacahan\'da İncelemelerde Bulundu

Trabzon İl Genel Meclisi başkanıyken çökmek üzere olan Alacahan’ın kamulaştırılmasındaki bütün süreçlerde aktif olarak rol alan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Alacahan’da incelemelerde bulundu.

22.03.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon İl Genel Meclisi başkanıyken çökmek üzere olan Alacahan'ın kamulaştırılmasındaki bütün süreçlerde aktif olarak rol alan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Alacahan'da incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Alacahan'ın önce kamulaştırılması sonra restorasyonu için elini taşın altına sokan, İl Genel Meclisindeki bütün parti üyelerinin de ittifakla karar almasını sağlayan ve bu anlamda birlik beraberliği oluşturan Haydar Revi, Alacahan'a bu kez AK Parti Trabzon İl Başkanı olarak gitti ve oradaki etkinlikleri yerinde takip etti. Alacahan'ın bu hale gelmesinde ve toplumsal olarak bu tür yararlı bir alanda kullanılmasında imzası bulunan Haydar Revi, el sanatları atölye odalarını gezdi, kursiyerlerle beraber oldu ve birkaç saatini Alacahan'da geçirdi.

ALACAHAN HEPİMİZİN GURURU OLDU

Alacahan'ın bir kültür değeri olarak Trabzon'un hizmetinde olmasının büyük bir hazzını duyduğunu belirten Başkan Revi, "İl Genel Meclisi Başkanlığımız döneminde meclisteki bütün partilerin üyeleriyle birlikte bu olaya sahip çıktık. Alacahan'ın Trabzon'a gerekli olduğuna inandık. Toplumu bu yönde motive ettik, sorumluluk yüklendik. Birçok arkadaşımız ilçelerindeki kırsal alana yatırım paylarında kesintiye gitti, Alacahan'ın kamulaştırılması ile ilgili bütçenin oluşmasına yardımcı oldu. Bu anlamda şimdi ortaya çıkan değer hepimizin gururu oldu. Elbette burada merhum Valimiz Dr. Recep Kızılcık'ı da unutmamak gerek. Onu da rahmetle anıyoruz, o da çok uğraşmıştı" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Revi Alacahan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement