Başkan Şahin ve İl Müdürü Budak Restorasyon Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yaşam

Başkan Şahin ve İl Müdürü Budak Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Başkan Şahin ve İl Müdürü Budak Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak ve Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

19.12.2018 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak ve Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şahin ve İl Müdürü Budak yetkililerden bilgi aldılar. İncelemeleri sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Şahin, "Belediyemiz 'Turizmle Öne Çıkmak' hedefine ulaşmak için hızla restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarında 23 konağı ayağa kaldıran belediyemiz aynı alanda bakanlıktan, diğer kaynaklardan sağladığı olanaklarla toplamda 50 konak restorasyonunu tamamlamaya çalışıyor. Osmaneli halkı ve Osmaneli Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Aydın Yıldız ve esnaflar tarafından desteklenen projede İŞKUR, KOSGEP, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi de destek veriyor. Osmaneli Belediyesi ana yükleniciliğinde tarihi çarşı bir yıl gibi kısa bir sürede ayağa kaldırılacak. Osmaneli Belediyesi bu proje ile Türkiye'de önemli bir ilke daha imza atacak" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Şahin ve İl Müdürü Budak Restorasyon Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor
    11:01 Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesinde yaşayan depremzede aile, izin alamadığı için yıkılan evinin yerine ev yapamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayan aile, yetkililerden yardım istiyor.

  • TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı
    10:57 TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı

    TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana gelen kazada, İstanbul'dan Gümüşhane'ye giden bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla attı. Kazada araçta bulunan evli çiftten biri yaralandı. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.

  • Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti
    10:55 Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve Zirve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan down sendromlu öğrencileri ziyaret etti. Jandarma köpekleri Zümrüt ve Türlü, çocuklara gösteri sundu ve öğrenciler el baskısı yaparak oyunlar oynadı.

  • Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı
    10:54 Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

    Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda motosiklet refüjdeki kaldırım taşına çarparak devrildi. Yardıma ilk olarak olayı gören bir vatandaş yetişti. Kaskı sayesinde başından yaralanmayan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Şarkışla'da Yoğun Sis Trafiği Olumsuz Etkiledi
    10:47 Şarkışla'da Yoğun Sis Trafiği Olumsuz Etkiledi

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 15-20 metreye kadar düştü. İlçede sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren yoğun sis nedeniyle araçlar trafikte kontrollü seyretti. Trafik ekipleri de yoğun sis nedeniyle bazı noktalarda önlem aldı. İlçedeki yoğun sis, dron ile de görüntülendi.

  • Van, Muş ve Bitlis'te 29 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı
    10:47 Van, Muş ve Bitlis'te 29 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı

    Van, Muş ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Van'ın yüksek kesimlerinde kar ve tipi sonucu kapanan yolların açılması için çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, dünden bu yana yürütülen çalışmalarda 96 mahalle ve mezra yolundan 78'i açıldı. Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kar nedeniyle kapanan 24 köy yolunun 22'sini ulaşıma açtıklarını belirtti. Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan ise kentte kar ve tipi dolayısıyla 9 köy yolunun ulaşıma kapandığını bildirdi. Hakkari'de ise Karayolları ekipleri, çığın temizlenmesi için çalışma yürütüyor.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu
    10:47 Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Mahallesi'nde geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı düzenledi. Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşarak hizmet destanları yazmayı diledi.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler Kardeşköy İlkokulu'nda Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi
    10:45 Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler Kardeşköy İlkokulu'nda Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 'Orman Haftası' kapsamında Efeler Kardeşköy İlkokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerle birlikte fidan dikim etkinliği düzenledi. Jandarma ekipleri, çocuklara çevre ve doğa bilincini aşılamak amacıyla ağaç dikimi yaparken, Orman Haftası'nın önemi ve doğaya duyarlı olmanın önemi hakkında bilgilendirme yaptı.

  • Derince'de Lokantalardan Temin Edilecek Gıda Artıklarıyla Kedi ve Köpek Mamaları Üretilecek Mama Üretim Tesisi Açıldı
    10:45 Derince'de Lokantalardan Temin Edilecek Gıda Artıklarıyla Kedi ve Köpek Mamaları Üretilecek Mama Üretim Tesisi Açıldı

    Derince Belediyesi tarafından Yenikent Mahallesi'nde faaliyete geçen Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi'nin açılışı törenle yapıldı. Belediye Başkanı Zeki Aygün, sokak hayvanlarının mamalarının pahalı olduğunu ve bu sorunu çözmek için tesisin kurulduğunu belirtti.

  • Gaziantep'te Alzaymır Hastası Kadına Eşi Moral Evi'nde Destek Oluyor
    10:44 Gaziantep'te Alzaymır Hastası Kadına Eşi Moral Evi'nde Destek Oluyor

    Gaziantep'te ikamet eden Ahmet Kılavuz, 57 yıllık eşi Sabiha Kılavuz'a ileri seviye alzaymır teşhisi konulmasının ardından onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastalığın semptomlarını hafifletmek ve sosyalleşmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Moral Evi'ne giden çift, hem tedavi oluyor hem de o eski güzel günlerini merkezde yeniden yaşıyor.

  • Trabzon'da İşçi Göçüğü: Hayatını Kaybeden İşçiler Son Yolculuğuna Uğurlanacak
    10:44 Trabzon'da İşçi Göçüğü: Hayatını Kaybeden İşçiler Son Yolculuğuna Uğurlanacak

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçi, son yolculuklarına uğurlanacak. İşçilerin cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.


Advertisement