Başkan Sargın Bal-Göç Kongresine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Bal-Göç Kongresine Katıldı

Başkan Sargın Bal-Göç Kongresine Katıldı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Bal-Göç Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'na katılarak 4.kez seçilen Serkan Acar ve yönetimini tebrik etti.

09.10.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İznik Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'nu Mahmut Çelebi Mahallesi Hasan Fehmi Alp Sokakta bulunan dernek binasında 8 Ekim 2017 günü saat: 14.00'da yüzlerce üyesinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 4. Olağan Genel Kuruluna İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Bal-Göç Genel Merkez Sekreteri Veli Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çömez, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, İznik Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Kadir Akçaalan,S.S. 699 İznik Zeytin Tarım ve Satış Kooperatifi Başkanı Ergün Sürücü ve Yönetimi, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, Sivil Toplum Örgütleri ve İznik Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde Yönetim Kurulu seçildi. Yönetim Kuruluna Serkan Acar (Başkan), Fatma Vardar, Özkan Uğur, Kadir Savaşer, Seyfettin Demir, Mustafa Aydın, Zülküf Dalgıç, İbrahim Yakın, Ahmet Sevinç, Nizamettin Şahin, Müjdat Arabacı, Kemal Candar, Hüseyin Şen, Hüseyin Cinal, Caner Savaş'tan oluştu. Şube Denetim Kuruluna Ahmet Kuş, Hüseyin Yanardağ, Yüksel Musaoğlu seçildi.

Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında "Sevgili dostlar hemşeri derneklerinin ana amaçlarından biri geçmişte yaşanmış acı olayları gündemde tutup gelecekte bu tür hataların yaşanmaması için mücadele içerisinde bulunulmasıdır. Gelecek nesillere de bunların unutturulmaması gerekir. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz Balkan ülkeleri ziyaretimizde gördük ki biz burada grip olsak oralarda ki kardeşlerimiz kanser oluyor. Yani kendilerinin bize dedikleri, Türkiye'yi biz kendimize umut olarak görüyoruz. Yine 15 Temmuz hain darbe girişiminde bizler burada bir emir bekledik, Türkiye için hazırdık diyorlar. Her daim birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyor, arkadaşlara başarılar diliyor ve Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Bal-Göç Kongresine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement