Başkan Seçilince Kapıyı Söktürüp Makamı Halka Açtı - Son Dakika
Güncel

Başkan Seçilince Kapıyı Söktürüp Makamı Halka Açtı

Başkan Seçilince Kapıyı Söktürüp Makamı Halka Açtı

Demokrat Parti'nin (DP) Türkiye genelindeki tek ilçe belediye başkanı olan Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şahin, göreve başlar başlamaz ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.

08.04.2019 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti'nin (DP) Türkiye genelindeki tek ilçe belediye başkanı olan Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şahin, göreve başlar başlamaz ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü. Başkan Şahin, "Biz gönül kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek amacıyla kapıyı söktük" dedi.

Makam odasına adımını atar atmaz ilk iş olarak kapıyı söktüren İscehisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şahin, kapının bir sembol olduğunu, gönül kapılarını herkese açtıklarını dile getirdi. Şahin, "Kapı biliyorsunuz tahtadan yapılmış bir malzemedir. Kapı semboldür. Biz gönül kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek amacıyla kapıyı söktük. Vatandaşımızın seçim süreci boyunca 4 ay 'biz başkanları seçiyoruz her dönem, başkanlara bir türlü ulaşamıyoruz' diyorlardı. Biz de gönül kapımızın herkese açık olduğunu, gönüller yapmaya geldiğimizi göstermek maksadıyla sembolik olarak kapıyı söktük. Kapımız herkese açık bundan sonra" dedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı da kendi memleketinde kazandırarak onura ettiklerinin altını çizen Şahin, "Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal İscehisarlı doğma büyüme. Onun öz vatanı burası. Dolayısıyla genel başkanımızı da onura etmek anlamında, onunda yüzünü ağartmak anlamında bizim yükümüz Türkiye'deki diğer adaylardan iki kat daha fazlaydı. Sağ olsun halkımız hem genel başkanımıza, hem bize teveccüh gösterdi. Genel başkanımızda umarım mutlu olmuştur bu manada. Bu toprakların evladı olarak Demokrat Parti'nin 73 yıllık mazisi olan bu çınar ağacının gölgesinde herkesin gölgelenebileceği, çok büyük bir parti olduğu milletin ta kendisi olduğunu inşallah halkımız görecek. Bu manada halkımızın güzel bir tercih yaptığını düşünüyorum. İnşallah Demokrat Parti İscehisar'da olduğu gibi ileriki seçimlerde Türkiye'nin her yerinde bu 73 yıllık mazisine yakışır büyük bir parti olduğunu gösterecek inşallah" diye konuştu.

İscehisar ilçesini mermerde olduğu gibi belediyecilikte da örnek bir ilçe yapacaklarını belirten Şahin, "Bizim seçimlerde bir sloganımız vardı 'bir şey değişecek, her şey değişecek' diyorduk. Mermerde olduğu gibi, belediyecilikte de, diğer alanlarda da Türkiye ve Dünya'ya örnek olacağız inşallah" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Seçilince Kapıyı Söktürüp Makamı Halka Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı
    14:48 Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı

    Artvin'in Derinköy köyünde yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından tedavi edildi. İki haftalık tedavi sürecinin ardından leylek, doğal yaşam alanına bırakıldı.

  • Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı
    14:46 Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı

    Alman Continental Grup bünyesinde faaliyet gösteren Contitech Lastik A.Ş. işçileri, arkadaşlarının keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığını öne sürerek fabrika önünde eylem başlattı. Petrol-İş Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, yapılan haksızlığın herkese tehdit olduğunu belirtti.

  • Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi
    14:45 Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi

    Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci için tören düzenlendi. Müftü Vekili Abdullah Aksoy, törende öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti. Aksoy, Kur'an-ı Kerim'in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını ve bu süreçte hafızların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

  • Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı
    14:45 Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı

    Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mera Islah ve Amenajman Projesi' kapsamında 150 çiftçiye 100 ton korunga tohumu dağıtıldı. Muş Valisi Avni Çakır, çiftçilere yönelik desteklerin devam ettiğini belirterek, tarım konusunda bilimsel çalışmalara teşvik edeceklerini vurguladı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise korunga bitkisinin hayvanlara verildiğinde sütün yağlı olmasına vesile olduğunu söyledi ve çiftçilere korunga bitkisini tavsiye etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ise projenin ilimize ve ülke meramıza hayırlı bereket getirmesini diledi.

  • Türkiye, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarına katıldı
    14:44 Türkiye, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarına katıldı

    Türkiye'nin Minsk Büyükelçiliği, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarında stant açtı. Fuarda Türkiye'nin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı. Türkiye'nin Minsk Büyükelçisi, Belaruslu turistleri Türkiye'yi keşfetmeye çağırdı. Belarus Başbakan Yardımcısı, Türkiye'yi takdir ederek ulaşım bağlantılarının geliştirilmesini istedi. Türkiye-Belarus turizm işbirliği konusunda mutabık kalındı.

  • Yalova'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kız organlarıyla 4 cana umut oldu
    14:39 Yalova'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kız organlarıyla 4 cana umut oldu

    Yalova'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 hastaya umut oldu. Melek'in cenazesi Yalova'da defnedildi.


Advertisement